noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10975 عنوان جفت قدامی😐 225 بازدید | 39 پست خانومای باتجربه اونایی که جفتی قدامی داشتین از هفته چندم تکونای جوجوتونو حس کردید؟ هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴 1402/09/12 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10975 هنوز خروسی منو نگرفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣 پس همیشه سالم بمان😂😂😂😂 هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6175 ۱۸هفته سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10975 ۱۸هفته سلام دوست خوبم😍😍😍پس هنوز یکهفته مونده آخه میگن قدامیا خیلی دیر تکونارو حس میکنن هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6175 سلام دوست خوبم😍😍😍پس هنوز یکهفته مونده آخه میگن قدامیا خیلی دیر تکونارو حس میکنن سلام عزیزدلمممماره من ۱۸هفته حسش کردم مثه ترکیدن حباب توشکمسونو رفتی؟ سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6175 سلام دوست خوبم😍😍😍پس هنوز یکهفته مونده آخه میگن قدامیا خیلی دیر تکونارو حس میکنن امروز یکی بود بهش گفته بودم پسرهجوابشو امروز داد ازخوشحالی بال دراورده بود😅😅😍😍 سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10975 سلام عزیزدلمممم اره من ۱۸هفته حسش کردم مثه ترکیدن حباب توشکم سونو رفتی؟ ان شاالله هفته آینده چون گفت هفته ۱۸آنومالی داری هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6175 ان شاالله هفته آینده چون گفت هفته ۱۸آنومالی داری انشاالله بسلامتی گل پسرتو بغل کنی گلم😍😍😍ماهم خوشحال میشیم😍😍🥰🥰🥰 سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10975 امروز یکی بود بهش گفته بودم پسره جوابشو امروز داد ازخوشحالی بال دراورده بود😅😅😍😍 وای منم منتظرم بیام سمتت بادست پر😍😍😍😍خدایی مگه دخترا چطو میخوبن تو رحم؟که فرقشون تو ان تی مشخصه هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10975 انشاالله بسلامتی گل پسرتو بغل کنی گلم😍😍😍 ماهم خوشحال میشیم😍😍🥰🥰🥰 توکل برخدا میگم که چرا میگن اغلب جفتی قدامی دخترن این صحت داره؟ هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6175 وای منم منتظرم بیام سمتت بادست پر😍😍😍😍خدایی مگه دخترا چطو میخوبن تو رحم؟که فرقشون تو ان تی مشخصه شک نکن پسره مطمئنم😍😍😍انشااللهکلا دخترا قیافه شون فرق داره با پسرا البته بعضی پسرا هم خیلی شبیه دخترن ولی کم پیش میاد چون انگار خدا خودش میدونه پسر و دختر قیافه شون فرق داره حتی دراز کشیدنشون سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 6175 توکل برخدا میگم که چرا میگن اغلب جفتی قدامی دخترن این صحت داره؟ ن ربطی نداره اینو مثه ضربان قلب تایید نشده سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10975 شک نکن پسره مطمئنم😍😍😍انشاالله کلا دخترا قیافه شون فرق داره با پسرا البته بعضی پسرا هم خیل ... پس احتمال اینکه بگن دختره وپسر شه بیشتره تا اینکه بگن پسره ودخترشه؟ هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴