2777
2789
عنوان

واکنش دوستم...

87 بازدید | 4 پست

دوستان ممنون میشم اگر دلسوزانه نظرتون بهم بگید. دلم گرفت از این بابت اینجا حرف دلم مینویسم. ماجرا از این قراره که دوستم دیشب بهم پیام داد و گفت خانوادش شاکین که چرا همش تو اتاق در حال گیمینگ هست و عملا هیچ فعالیتی انجام نمیده. من برای اینکه بهش کمکی کرده باشم از یکی از دوستان محترم دیگم خواستم اگه شغلی متناسب با حوزه فعالیت اون دوستم سراغ داره بگه و بنده خدا معرفی کرد. من بهش اطلاع دادم که با برخورد تندی مواجه شدم از ۳ جهت، اول اینکه دوستم دورکاری میخواست و اون شغل حضوری بود اماااا تو شرایطش گفتن امکانش هست که با تایم دانشجویی هماهنگ بشن و صحبت میکنن و قابل توافقه این مسئله! دوم بهانه کرد که شرکت اصلا چون کار میکشن و حقوق نمیدن، در صورتی که من خود دوستم اونجا مشغول بودن قبلا و گفتن مزایا قابل توافقه کاملا، سوم اینکه گفت فرض کن مهارت من کلنگ زدنه تو از من میخوای بیل بزنم؟ و این شرکت موبایله یا برنامه نویسی که گفتم اطلاعی ندارم چون خودش گفته بود هردو کار رو کامل بلده و فرقی نمیکنه... بعد هم چندین بار گفت بهترین شرکتا به من پیشنهاد دادن من چون حضوری بود نرفتم و... منم امروز پیام دادم بهش هماهنگی با شرکت رو لغو کردم چون نمیخوام کسی رو مجبور به کاری کنم! حق دارم دلخور بشم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری 

خیلی دلم گرفت

من بهش گفتم چطور وقتی هنوز صحبت نکردی و شرایط نمیدونی گارد گرفتی؟ اخرش کم اورد گفت باشه صحبت میکنم ولی اگر به درس و دانشگاهم ضربه بزنه قبول نمیکنم! گفتم حرف منم از اول همین بود والا!