2777
2789
عنوان

زن داداشم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 11455 بازدید | 266 پست
اون که بله  ولی اسی خودشم اعتراف کرد که موضوع این نیست  کلا داره حرص میقوله از زنداداشیش

توام داری لج میکنی با اسی چون خواهر شوهره 

حتی متوجخ نیستی ک این خواهر شوهر تو نیست 

اسی دقیقا تاپیکش همین بود 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون بنده خدا دیگه زده بوده بالا😄

شایدم😂

اخه اصلن حیانداشت حتی پیش پدرشوهرمم همینجوری بودکل سینشو از یقش میاوردبیرون فقط یبارمن گفتم عمه زشته پیش بابا

درکمال ناباوری خودشو جموجور کرد گفت حواسم نبود😐😂

الان میان میگن مقصر عروستون نیست 

حتما داداشت اذیتش کرده که اینکارو بکنه🤣🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ی زن داداش همینجوری دارم اون حتی لباسشو جلوی همه راحت عوض میکنه.چندبارپیش اومده همه تواتاق بودیم حتی بچه ها و بجه های خودش این باخیال راحت لباس عوض کرده جلو همه مون.بعضی وقتا کبودی گردنشو هم نشون میده بچه هاازش سوال میکنن میگه گردنم چون کم خونم اینجوری شده. 

مادر شوهرم ازون بدتره...جلوی شوهرم با سوتین قرمز میچرخه

بسم الله😐

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

ببین اصل حرف و نظرت درسته کارش بده . ولی الان سر همین جمله آخرت که نوشتی همه چیزشو جلو جمع در میاره ؛ توسط کاربران خورده میشی که تو ذهنت منحرفه 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
جدیدا تو نی نی سایت فقط عقده ایی ها عضون  اگه بگن عروس بهم سیلی زد میگن حق با عروس تونه حتما ...

وای منم خودم یه بار شاهد بودم میگفتن خوب دیوونه نیست که بیاد بزنتت ببین چیکارش کردی که اینجوری کرد 😂

خب حتماً نمیدونند وگرنه دلیلی نیست ک خانمی سینه هاشو  ب وضوح بیرون بیاره  شاید دیدگاه من ...

کاش همین باشه که شما گفتید

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

نه عزیزم چه ربطی ب نگاه جنسی داره الان پدر و برادرمون ک بما نگاه جنسی ندارن ولی بنظرت زشت نیس جای خص ...

من اصلا کاری به این قضیه ندارم ، خودمم بچه اگه داشتم جلو بقیه شیر نمی‌دادم، ولی بقیه جتی جلو شوهر من اینکارو کنن،  اصلا واسم مهم نیست.  من میگم اون یه مادره ، داره بچه رو پرورش میده ، خیلی بده توهین آمیز در موردش صحبت بشه . 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

وای من با این پیام ها مردم از استرس.من هم جلوی بقیه شیر میدادم ولی فقط نوک سینه ام بیرون بود.یه شال ...

عزیزم اگر فقط پدر شوهرته برو یه گوشه بشین بهش شیر بده

ولی اگر مرد جوونی بود اصلا نکن