2777
2789
عنوان

زن داداشم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 10790 بازدید | 266 پست

کاش میرفت تو اتاق دیگه 

بهتره 

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا راحتن...دختر خواهر شوهر منم جلو همه درمیاره شیر میده😐😂😂😂

ددیگه نه در این حد خواهر من خودم بجاش اب شدم هیجیم نمیتونی بش بگی درجا قورتت میده

کاربری اشتراکیِ منو اجی جونم🦋🫂

الان عروس ها میخورنت

جدیدا تو نی نی سایت فقط عقده ایی ها عضون 

اگه بگن عروس بهم سیلی زد

میگن حق با عروس تونه حتما یه کاری کردی

حالم ازشون بهم میخوره

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

اه حالم از این کار بهم میخوره 

۲۰ ماه به پسرم شیر دادم حتی جلو خانما هم بلوزم ندادم بالا . همیشه میرفتم یه اتاق دیگه  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
ییی اره چه زشت من جلو بابامم روم نمیشه بدون لباس با سوتین باشم اونوقت اون چجور روش میشه عوققق خب ی ...

وای دقیقااا منم بعد قوربون صدقه شیر خوردن بچش میره اه چقد بعضیا چندشن

کاربری اشتراکیِ منو اجی جونم🦋🫂

من خیلی این موضوع رو دیدم

اینکارش دلیل بر این نمیشه ک فردا همه جاشو بریزه بیرون

کارش زشت بوده یا درست و کار ندارم ولی داداشتو پر نکن

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
جدیدا تو نی نی سایت فقط عقده ایی ها عضون  اگه بگن عروس بهم سیلی زد میگن حق با عروس تونه حتما ...

جدیدا نیست از خیلی وقت پیش کلا روال سایت اینجوریه🤣🤣😂😂

عروس هر کار بکنه 

گلی از گل های 

بهشته

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیزم اونم مثل پدر خودشه دیگه قطعا قبلا از داداشت پرسیده

جلو پدر خودتم زشته این کار

چه برسه پدر شوهر

قضیه جنسی نیست  که بگیم مثل پدرشه قضیه رعایت بعضی از مسائله

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

ییی اره چه زشت من جلو بابامم روم نمیشه بدون لباس با سوتین باشم اونوقت اون چجور روش میشه عوققق خب ی ...

خب اینم ک‌بدون لباس و لخت نبوده ک ...فقط همون می می رو دراورده بچه رو شیر بده😐ک کارشم درست نبود 😐😐🖐🏼

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /