2777
2789
عنوان

خیلی سنگ دلید 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 65 پست
همینی که هست😂😂😂 من خودم شخصا یه روزایی مهربونم یه روزایی وحشی  به دل نگیر😂

☺️😂😂 آخه نباید عصبانیتمونو سر دیگران خالی کنیم که ... یا اگر حالمون خوب نیست حال بقیه ام بد کنیم ... میتونیم روزایی ک حالمون بده چیزی نگیم 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گاهی باید حرفای تکان دهنده زد واسه اونا که کسی باهاشون رو در رو صادق نیست کسی که سقط میکنه چون پول ...

درسته من خلاف قاطعیت نیستم اتفاقا با حرف و سبک شما موافقم ... منظورم اینایی هستن که راحت دل میشکنن و بد حرف میزنن

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

اسی 

ببین ما ادمیم خب؟

ادمام روزای خوبو بد دارن خب؟

ممکنه ی روز حالشون خوب باشه ی روز ن خب؟

بعد فک کن بیایی توو سایت ببینی ک عه یکی تاپیک زده 

میگی خب برم یکم مغزم درگیر بشه خب؟

بعد ک میری میبینی کسی ک تاپیک زده رو مخه خب؟

مجبوری بهش حالی کنی ک این چه کاریه این چه تاپیکیه

مثلا ی عروسه بود از خود شب تااا ظهر روز بعد ک من اومدم هیی تند تند تاپیک زده بود ک بگه مادرشوهرش خونه بزرگ داره خدمتکار دارن 

ی بار رفت دسشویی تاپیک زد ی بار گفت مادزشوهرش صداش کرده ی بار گفت تلفن حرف زدم 

شانس منم اون روز تاپیک کم بود اد میومدم نی نی سایت این تاپیکارو میدم 

پس چیکار کردم عرضم ب حضورتون گفتم تا ی بادی میاد تاپیک میزنی؟چخبرته 

بمن ربطی نداشتا ولی خب رو مخم رفت گفتم ک گفته باشم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
خودت میگی عادت کردیم دیگ همین دیگ  اسی هست از خودش دفاع کنه اون شخص غایب نیست اول باید بدونیم ...

چقدر آخرش پیچیده شد 😂😂😂 اصلا به قول اون آقاهه تو نون خ خدا همه ی مان را بیامرزد آدمای خوبی بودیم 😂😂😂

چقدر آخرش پیچیده شد 😂😂😂 اصلا به قول اون آقاهه تو نون خ خدا همه ی مان را بیامرزد آدمای خوبی بودیم ...

🤣🤣🤣🤣

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
اسی  ببین ما ادمیم خب؟ ادمام روزای خوبو بد دارن خب؟ ممکنه ی روز حالشون خوب باشه ی روز ن خب؟ ...

ببین میفهمم درست میگی ولی من بازم منظورم این حرفا نیست. مثلا یه نفر الان تاپیک زده بود که شوهرش فوت کرده برادرشوهرش نمیاد به دخترش سر بزنه. من کاری ندارم چی درسته چی غلط ولی یه نفر با بی رحمی بعض گفت دنبال توجه و ترحمی... خب خیلی دلم برای کسی که داغ دیده سوخت 

ببین میفهمم درست میگی ولی من بازم منظورم این حرفا نیست. مثلا یه نفر الان تاپیک زده بود که شوهرش فوت ...

ارعه خب

قبول دارم بعضیام عقده های خودشونو میارن رو سر شخصی ک تاپیک میزنه خالی میکنن

اینم قبول دارم 

ن خداروشکر این موردو نیستم 

هنوز از ادم بودن فاصله نگرفتم😅

بخدا بعضی تاپیکا مخ آدمو به درد میاره

اگه هر استارتری دلش میخواد همه باهاش موافق باشن تو هر مسئله ای وفقط ازشون تعریف تمجید بشه و طاقت نظر مخالف وسرزنش به خاطر کار نادرست رو ندارن چه کاریه از مردم نظرسنجی میخوان!؟ برن باخیال راحت با عقایدشون به زندگی ادامه بدن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

تو دنیای واقعی هم اینطوریه تو مجازی بیشتر 

میبینی که همیشه یه گروه گروه دیگه رو له میکنن

بعدش کلی دلیل منطقی میارن که بگن نا ما توهین نمی‌کنیم فقط داریم یه نظر منطقی میگیم 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
ارعه خب قبول دارم بعضیام عقده های خودشونو میارن رو سر شخصی ک تاپیک میزنه خالی میکنن اینم قبول دارم ...

😁😁😁

من هم مثل توام خداروشکر  منم برام عجیبه قبلنا تاپیک میزدم باترس ولرز چون میدونستم یچیزیو پیدا ...

یبار یه تاپیک زدم راجب توهین کردن به بقیه 

که توهین نکنید یکی گفت حس خوبی نمیده تاپیکت😐

یا یه تاپیک زدم راجب اینکه چرا آقایون بجای صیغه کردن میرن سراع دخترای ساده و پاک 

و نباید این کارو کنن و این حرفا 

یکی اومد گفت حالا یکی بهت درخواست داده جو نگیرتت😒انکار نه انگار این همه آمار تجا.وز داریم

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
بخدا بعضی تاپیکا مخ آدمو به درد میاره اگه هر استارتری دلش میخواد همه باهاش موافق باشن تو هر مسئله ا ...

نه منظورم هر استارتری نیست ... میگم بعضی ها فقط می‌خوان مخالفت کنن تا طرف و اذیت کنن و مخالفتشونم همراه با دل شکستن و خورد کردن شخصیت طرفه

من هم مثل توام خداروشکر  منم برام عجیبه قبلنا تاپیک میزدم باترس ولرز چون میدونستم یچیزیو پیدا ...

وای منم اینطوریم همین الانم کلی جسارت به خرج دادم تاپیک زدم 😁😂