2777
2789
عنوان

من تو جمع

91 بازدید | 7 پست

بهم‌ محل نمیدن وقتیم حرف میزنم جواب ک میدن ولی باز با خودشون گرمن 

کسی باهام گرم نمیگیره همیشه باید فقط من حرف بزنم ک بازم اهمیت نمیدن حرف نزنم هم ک فقط با گوشی ور میرم 

چجوری بعضیا انقدر باهم گرم میگیرن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوریم اصلا نمیتونم گرم بگیرم 

نه من حرف میزنم و گرم میگیرن ولی طرف مقابلم اصلا گرم نمیگیره یا محل نمیده نمیدونم چرا بعضیا رو دیدی ک خیلی زود باهم اوکی میشن

نه من حرف میزنم و گرم میگیرن ولی طرف مقابلم اصلا گرم نمیگیره یا محل نمیده نمیدونم چرا بعضیا رو دیدی ...

منم حتی با طرف حرفم میزنم خوش رو هم هستم محل نمیدن

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

اما بعضی هارو میبینم کم حرف هستن و ب کسی محل هم نمیدن اما همه دنبالشونن باهاشون گرم میگیرن 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

منم همین مشکلو تو جمع عمه هام دارم.چون اولا دید عمه گونه نسبت بهمون دارند و بعد اونها خیلی باهم در ارتباطن و از جیک وپوک هم خبر دارند و خیلی برنامه ها باهم دارند و اینور واونور میرن.ومسلما کلی حرف باهم دارند .ولی منکه تو برنامه هاشون نیستم و اینکه دوست ندارند کسی غیر از خود خواهرا و بچه هاشون از کاراشون خبردار بشن باهمون زیاد صحبت نمیکنن.

منم همین مشکلو تو جمع عمه هام دارم.چون اولا دید عمه گونه نسبت بهمون دارند و بعد اونها خیلی باهم در ا ...

من تو هر جمعی اینجوریه برام اما یکی از دوستام ب کسی محل هم نمیده کم حرفم هست اما همه باهاش خیلی گرمن