2777
2789
عنوان

پوستم دهیدراته شده😢🥺

1496 بازدید | 22 پست

چیکار کنم خوب شه ، میترسم پوستم چروک بیارع😭

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص ویتامین سی بخور  هرروز یه سیب اگه میتونی بخور اگه اب سیب و‌سه چهارتا هویج بگیر بخور عالیه& ...

مگه ژل فرق می‌کنه با کرم؟

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

عزیزم روزی 8 لیوان در طول روز حتما آب بخور، باآب داغ صورتتو نشور و حمام نکن.

مرطوب کننده رو بلافاصله بعدازاینکه از حموم اومدی بیرون همون موقع که پوستت نم داره بزن که جذبش بهتربشه. فقطم ضدآفتاب مخصوص پوستتو بزن

قرص ویتامین سی بخور  هرروز یه سیب اگه میتونی بخور اگه اب سیب و‌سه چهارتا هویج بگیر بخور عالیه& ...

یه مارک ژل خوب میگین؟

عزیزم روزی 8 لیوان در طول روز حتما آب بخور، باآب داغ صورتتو نشور و حمام نکن. مرطوب کننده رو بلافاصل ...

عزیزم کرم مرطوب کننده بزنم به پوستم یا اب رسان؟

عزیزم کرم مرطوب کننده بزنم به پوستم یا اب رسان؟

من چون خودم پوستم مثل شمابوده مرطوب کننده اسکین وان مناسب پوستهای خشک و حساس رو میزنم عالیه تنها کرمی هستش که به پوستم میسازه.

پوستتون پوسته پوسته هم میشه؟