2821
2789
عنوان

کنکور 1403👀

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 24 پست
لاوت  هی میگذره  خستم میکنه تو فکرمه رشتم و عوض کنم

انشالله خیلی قشنگتر تر بگذره 

جدا؟ در این حد ؟ مگ دوسش نداشتی ؟

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

انشالله خیلی قشنگتر تر بگذره  جدا؟ در این حد ؟ مگ دوسش نداشتی ؟

دارم 

ولی ....

نمیدونم 

اون پنگوئنه یادته کلی تلاش کرد دندون طلا بخره سیب بخوره؟ 

بعد فهمید سیب دوس نداره ؟ 

الان همونم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دارم  ولی .... نمیدونم  اون پنگوئنه یادته کلی تلاش کرد دندون طلا بخره سیب بخوره؟  ...

عاااااح 

چقد 

زندگی

فاکی 

و تخم مرغی شده 

اگه واقعا حس میکنی دوسش نداری و نمی تونی تاب بیاری و علاقه دیگ ای داره به نظرم عوض کن ولی اگه یه درصد احتمال میدی پشیمون بشی بعدش سعی کن ازش فاصله بگیری نمیدونم مرخصی ای چیزی اینجوری اگ دلتنگ شدی و خواستیش دوبارع می فهمی که فقط خسته بودی اگه هم نخواستی که اینجوری می فهمی از اولشم علاقه اصلیت نبوده  ولی حداقلش بازم از خیلیا جلوتری 🤝🏻 

اون مدتی ک پشت کنکور بودم چ  خ بده همش دادم درجا میزنم

پشت کنکور بودی درست ولی خب رسیدی بهش یا نه؟ تلاش کردی و نتیجه ای هم گرفتی 

حالا درسته مطمینن اگ امسال انقدر حق خوری نمیکردن نتیجه خیلی بهتری میگرفتی ولی خب بازم از خیلیا جلوتریی اینو مطمئن باش 

در ضمن اگه هدف دیگه ای دارییی که واقعا نمی تونی بهش فکر نکنی هر چقدددر هم میخواد طول بکشه برا اون هدفهه تلاش کن 

درسته حرف بقیع مردم مغز خودت همه هستنا 

ولی لامصب 

ببین حتی اگه بی خیالش هم بشی 

باز یه گوشه مغزت همیشه هس یه بغضی که میگه اگه یه بار دیگه تلاش میکردم شاید عوض میشد 

در کل وقتی مردیم بیشتر بابت حسرت هامون درد می کشیم نه بابت کارایی که کردیم و پشیمونیم چون اون لحظه دلمون میخواست انجامش بدیم پس انجامش دادیم همین 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز