2777
2789
عنوان

سرفه نشونه سرطان ریس?

228 بازدید | 10 پست

مادرم چن هفته سرفه کرد دوماه پیش خوب شد الان بازم سرفه میکنه ..دکتر نمیاد..میترسم چیز خطرناکی باشع?

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی

نه عزیزم از این فکرا نکن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ما گیلانیم روستا هوا آلوده نیس 

عزیزم هر سرفه ای سرطان نیست احتمال داره ریه هاش حساس باشه دکتر برین حتما ولی اصن به چیزای بد فکر نکن چون من در خانواده و فامیلی هستم پر از ریه های ناسالم 

😊😊
خخخخخخخخخخخخ من ی ساله سرفه دارم  خدایی از کجاتون در میارید سینه اش حساسه  از اسپره اس ...

من تایچی میشه همش فکرای منفی دارم گوگل همین سایت خیلیا سرفه داشتن اخرش سرطان ریه داشتن..دکترم بیاد بد نیس که نمیاد

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی

ن گلم ممکنه حساسیت باشه خاله من معمولا ۶ ماه اینجور بود دیابت هم داره انسولین میزنه چندجا دکتر بردیم  اخر سر هم گفتن باید نمونه برداری بشه ک خداروشکر مشکلی نبود اینم بت بگم خالم موقه ای ک اینجور سرفه شدید داشت همش خواب بود توانایی رفتن ب دسشویی هم نداشت ۲نفر باید زیر بغلشو میگزفتن