2789
سلام قزات خاصم اویش خاصه خاله جون  خوت چونی؟  نه جاره زوه🤭🤭

منیش خاصم بقربان😍باشه بی صبرانه منتظرم بزانم جوجکه جنسیتی کچه یا کوره🙃🤩🤩🤩🥰🥰🥰👶

حرومزاده🖕 خواجه🖕 از زن کمتر🖕 مادرخراب 🖕درخواست نده!اگر با تمام این چیزایی که نوشتم بازم درخواست دادی پس تو ی حرومی هستی

منیش خاصم بقربان😍باشه بی صبرانه منتظرم بزانم جوجکه جنسیتی کچه یا کوره🙃🤩🤩🤩🥰🥰🥰👶

😍❤️

خوم احساس اکم کچه🥺🥺🥺

من کوردم نوە‌ی مردم✌🏻😎.                                                پشت دیوار‌دلم یه صدای پا میاد🥺❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😍❤️ خوم احساس اکم کچه🥺🥺🥺

ایشالا هرچه پت خوشه هر اوه به عزیزکم🤩🤩🤩😍😍😍اگر حالت تهوعه زوره احتمالی هیه کچ به

حرومزاده🖕 خواجه🖕 از زن کمتر🖕 مادرخراب 🖕درخواست نده!اگر با تمام این چیزایی که نوشتم بازم درخواست دادی پس تو ی حرومی هستی

ایشالا هرچه پت خوشه هر اوه به عزیزکم🤩🤩🤩😍😍😍اگر حالت تهوعه زوره احتمالی هیه کچ به

اره ولا زوره 🥺🥲 قزات عشقکم❤️❤️😍😍 

من کوردم نوە‌ی مردم✌🏻😎.                                                پشت دیوار‌دلم یه صدای پا میاد🥺❤️
اره ولا زوره 🥺🥲 قزات عشقکم❤️❤️😍😍 

🤩😍😘یک عالمه مااااچچچچ😘😘😘🥰🥰🥰🤭خوانکا بقربانننن😘😘😘❤❤❤❤

🤩😍😘یک عالمه مااااچچچچ😘😘😘🥰🥰🥰🤭خوانکا بقربانننن😘😘😘❤❤❤❤

کوله ماچ زورتریش 😁😘😘

ای تو کی امانکیته خاله😐

کوله ماچ زورتریش 😁😘😘 ای تو کی امانکیته خاله😐

من تازه ساله که بوم به بوک🙂😂جاره بو من زوه بخوا اونه قرض و قوله مان هیه فعلا بفکری منال نیم نهایت ۵ سال تر🤨😂

من تازه ساله که بوم به بوک🙂😂جاره بو من زوه بخوا اونه قرض و قوله مان هیه فعلا بفکری منال نیم نهایت ...

اووو دا لاوه پنج سال تر ده امیش قرض وامو شتمان هیه وله منال خوشه🥺😁

اووو دا لاوه پنج سال تر ده امیش قرض وامو شتمان هیه وله منال خوشه🥺😁

اره ولا خوشه اخه چی بکم شوکم راضی نیه اژه جاره وقتی نیه☹

اره ولا خوشه اخه چی بکم شوکم راضی نیه اژه جاره وقتی نیه☹

ده قیناکا هر عانه اویش راضی بو بیهرا چون اگر راضی نبه بیانی منالکه کمه بگیره اژه من هرکم نبو تو هرکتو😐😐

ده قیناکا هر عانه اویش راضی بو بیهرا چون اگر راضی نبه بیانی منالکه کمه بگیره اژه من هرکم نبو تو هرکت ...

اره ولا😐خوشی اژه من کمکو ناکم بو منال داری حوصلم نیه😳منیش وتم اگر وایه رنگی منال نابینی😏🤣

اره ولا😐خوشی اژه من کمکو ناکم بو منال داری حوصلم نیه😳منیش وتم اگر وایه رنگی منال نابینی😏🤣

ولیکه خوی ساله تر داوای منالت له اکات بو مگر خیر اکات کمک ناکات عایییی😤😤😤

ولیکه خوی ساله تر داوای منالت له اکات بو مگر خیر اکات کمک ناکات عایییی😤😤😤

ای چی بقربان امش له شوی من خلک آوا هینی منیش آوا😒😏