20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 عنوان دکتر حمیدرضا نوری خوبه؟ برای عمل بینی 373 بازدید | 14 پست نظرتون چیه درباره اش میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤ 1402/09/12 | 11:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nothinggfg عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 3500 خیلی طبیعی عمل میکنه خوبه ولی هزینه شون خیلی زیاده فک کنم چن سال پیش یکی از اشناهامون میخاس برع
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 اره ولی خیلی گرون میگیره آره خیلی گرون شدهشما کسی رو میشناسید عمل کرده باشه؟یا فقط پیجش رو دیدیدنمونه های پیجش خیلی خوبن همه میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
گلشیفته73 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 5708 هر مدل بینی ای رو عمل نمیکنهفقط بینی هایی که عمل سختی نداشته باشن رو قبول میکنه وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 خیلی طبیعی عمل میکنه خوبه ولی هزینه شون خیلی زیاده فک کنم چن سال پیش یکی از اشناهامون میخاس برع نرفت پیشش؟ میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
jaji عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 1186 آره خیلی گرون شده شما کسی رو میشناسید عمل کرده باشه؟ یا فقط پیجش رو دیدید نمونه های پیجش خی ... دختر خالم اونجا عمل کرده منم پیش عطایی عمل کردم جفتمون عالی شدیم
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 هر مدل بینی ای رو عمل نمیکنه فقط بینی هایی که عمل سختی نداشته باشن رو قبول میکنه آره رفتم مطبش چند تا بینی گوشتی هم عمل کرده بود ولی خب با مسئولیت خودشون میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 دختر خالم اونجا عمل کرده منم پیش عطایی عمل کردم جفتمون عالی شدیم شما بینی تون استخوانی بود؟ دوست منم پیش علی اکبر عطایی عمل کرده راضیهمن بینی ام انحراف داره و قوزنمیدونم نوری بتونه انحراف رو اوکی کنه یا نه میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
jaji عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 1186 آره رفتم مطبش چند تا بینی گوشتی هم عمل کرده بود ولی خب با مسئولیت خودشون خوب شده بودن؟
jaji عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 1186 شما بینی تون استخوانی بود؟ دوست منم پیش علی اکبر عطایی عمل کرده راضیه من بینی ام انحراف داره ... نه نیمه گوشتی بود خیلیم زشت بود😔😂طبیعی عمل کرده برام ولی نیمه فانتزی میخواستم با این حال راضیماگه طبیعی مدنظرته عطایی و حسنانی خوبن
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 خوب شده بودن؟ تازه عمل کرده بودن ورم داشتولی خوب بود اما نه خیلی کوچیک میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 نه نیمه گوشتی بود خیلیم زشت بود😔😂 طبیعی عمل کرده برام ولی نیمه فانتزی میخواستم با این حال راضیم ... مرسی عزیزم مبارکت باشه😍دعا کن برا منم خوب بشه میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
jaji عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 1186 مرسی عزیزم مبارکت باشه😍 دعا کن برا منم خوب بشه انشالله عزیزم ایشون دکتر خوبی هستن عالی میشه حتما🌹