2777
2789
عنوان

سونو واژینال

100 بازدید | 17 پست

خانما سونو واژینال تو بارداری انجام دادین اگ اره تو هفته چندم؟درد داشت؟😢من دیرو ازمایش دادم بتام ۱۰۰۰ بود دکترم‌گف دوشنبه بیا ۴ روز از موعدم میگذره بنظرتون سونو واژینال انجام میده؟

من بتا ۹۱۲ بود 

بعد هفته پیش رفتم دکتر دکتر گفت ۱۰ یا ۱۵ روز دیگه برو سونو 

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سونو واژینال رفتی ۱۰ ۱۵ روز بعدش؟یا سونو شکمی؟

هنوز نرفتم 

نمیدونم از موعد باید حساب کنم یا از روزی که رفتم دکتر

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
هنوز نرفتم  نمیدونم از موعد باید حساب کنم یا از روزی که رفتم دکتر

من دوشنبه قراره برم نمیدونم سونو واژینال انجام میده واسم یانه😢

بنظرت انجام میده؟کلا ۴ روز از موعدم گذشته و بتامم ۱۰۰۰ بود

من دوشنبه قراره برم نمیدونم سونو واژینال انجام میده واسم یانه😢 بنظرت انجام میده؟کلا ۴ روز از موعدم ...

بتا خوبی داری از من بتام کم بود

ترس نداره که

بتا خوبی داری از من بتام کم بود ترس نداره که

😢اخه میگن‌اگ زود سونوی واژینال انجام بده دکتر‌خطرناکه برای همین هی کنجکاوم بدونم میخاد سونو واژینال انجام بده😂🤦‍♀️

😢اخه میگن‌اگ زود سونوی واژینال انجام بده دکتر‌خطرناکه برای همین هی کنجکاوم بدونم میخاد سونو واژینال ...

خطری نداره نگران نباش

مرسی عزیزم تو هفته چندی؟

دکتر گفت معلوم نیست چند هفته ای

اما اگه از اخرین پریودی حساب شه ۶ هفته

دکتر گفت معلوم نیست چند هفته ای اما اگه از اخرین پریودی حساب شه ۶ هفته

ینی از روی بتاهم نمیشه تشخصی داد چند هفته ایم باید از پریود حساب کرد مثلا از رو عدد بتا نمیشه فهمید چند هفته ایم

ینی از روی بتاهم نمیشه تشخصی داد چند هفته ایم باید از پریود حساب کرد مثلا از رو عدد بتا نمیشه فهمید ...

بتا من کم بود ۹۱۲ نمیدونم چرا

چند روز رعد از عقب افتادن پریودت ازمایش دادی ک بتات ۹۱۲ بود؟

تقریبا ۷ روز یا ۸ روز