2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بغل رون یعنی دقیقا چجوری؟ یعنی همه‌چیت نرماله فقط بغل رونت که همون هیپ دیپ باشه پر هست؟ یا منظورت اینه فرم هیکلت گلابی شکل هست و بالاتنه‌ت لاغرا پایین تنه بزرگتر؟ اگر‌مورد اول که عااالیه اگر مورد دوم، سلیقه‌ایه خیلیا دوست دارن ولی من خوشم نمیاد.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
نخیر میرن باشگاه این مدلی بشن اما مال اسی سمت چپیه کمی زشته

خب منم منطورم اونیه که پره میرن باشگاه گودیه که هیپ دیپ اسمشه پربشه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

[QUOTE=319522660]بغل رون یعنی دقیقا چجوری؟ یعنی همه‌چیت نرماله فقط بغل رونت که همون هیپ دیپ باشه پر هست؟ یا منظورت ای ...[/QUOTE میدونی چی شده....😂من کلا لاغر بودم ۴۶ کیلو بودم بعد گین اپ خوردم در عرض ۲۰ روز کلا فرم بدنم عوض شد گلابی شکل شدم الان دستو پام ب شدت لاغره ولی یهو باسنم بزرگ شد بغل رون اوردم خیلی.....مامانم هی میگه چرا اینجوری شدی چیکار کردی احساس میکنم بد شدم

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
[QUOTE=319522660]بغل رون یعنی دقیقا چجوری؟ یعنی همه‌چیت نرماله فقط بغل رونت که همون هیپ دیپ باشه پر ...

با باشگاه هیکلو ساختن طول می‌کشه ولی دیگه اینجوری نمی‌شه. بنظر من برو بدنسازی که یه حجم قشنگ بگیره کل بدنت 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵