2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

80 بازدید | 11 پست

بچه ها با کارفرمایی که گروکشی می کنه چی کار باید کرد؟ چند ساله جایی کار می کنم. نه درست حقوق میده نه بیمه داره. حقوق یه ماهو تیکه تیکه می ده. الان حقوق مهر و آبانمو نداده. دو هفته نرفتم. هر چی گفتم حقوقمو بده و زنگ و اینا اصلا جواب نمی داد. حضوری رفتم پولمو بگیرم. 700 واسم زده می گه بیا تا بقیشو بزنم برات. . یه هفته ست رفتم هی گفت ندارم. نمی دونم چی کار کنم. انقد پیام و زنگ زدم هی می گفت ندارم و می دم. آخرش گفت روزی 500 ت یا 600 می زنم تا یه هفته دیگه تسویه شه. امروز 600 تومن زد. چی کار کنم به نظرتون؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوست عزیز الان چند سالیه اکثر شرکتها همین مدلی کار می کنن و حقوق میدن اصلا توی شرکت کاری پیش نمیره یک تنه باید همه کارا رو انجام بدیم اخرشم حقوق رو یا نمیده یا چهل تیکه میکنه میده که به کاری نمیاد بخوایم خرج کنیم اگه میتونی کاری فیریلنسری شروع کن 

راستی اگه تونستی ویدیوهای منو لایک کنی و سابسکرایب کنی ممنون میشم لینکش رو برات میذارم ممنونم

https://www.youtube.com/channel/UC1jImCxhw3ZHkgPxaBoFOfw
برو شکایتش کن به ازای هر ماه که اونجا بودی اداره کاری حقوق باید بهت بده و بیمه هم رد کنه. حدودا می ...

اهل شکایت نیستم. هم دوندگی و خرج زیاد داره. هم من حوصله این کارا رو ندارم. 

قرار داد کاری بعلاوه رسیدهایی ک واست پول زده کپی بگیر و دوتا شاهد ک اونجا کار میکردی بردار ببر اداره ...

قرارداد ندارم. بعدم من حوصله شکایت و اینا ندارم. دوندگی داره. منم اهلش نیستم 

قرارداد ندارم. بعدم من حوصله شکایت و اینا ندارم. دوندگی داره. منم اهلش نیستم 

فقط دوتا شاهد ببر اداره کار و فیش دریافتیات. کافیه. 

اداره کار خودش پیگیری میکنه. نیازی به شما نداره

می گم حالا که گفته هر روز پول می زنه بهتر نیست بی خیال شکایت شم و تا پول گرفتم دیگه نرم

اگر این کارو کرد اره

اما اگر اذیت کرد، بگو ادیت نکن ما هم راه اذیت کردن بلدیم

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره