2777
2789
میترسم برم خانه بهداشت،اوناازم بترسن

نه بابا چرا بترسن من کامل مطمئنم همچین چیزی نیس و توهمه برا راحتی خیالت فقط

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه نفر بود بنده خدا دیگه خیییییلی وحشتناک توهم داشت....بعد من همین جا قسمت جستجو زدم ایدز میخواستم ب ...

کلا اختلال وسواسی فکری بشدت زیاد شده من خودمم خیلی درگیر شدم چند سال خدا نصیب نکنه برا کسی برا دشمنمم.اما چهار ماهه با کلی تلاش بهترم خیلی. اما من توهم رو موضوعات دیگه داشتم نه بیماری

کلا اختلال وسواسی فکری بشدت زیاد شده من خودمم خیلی درگیر شدم چند سال خدا نصیب نکنه برا کسی برا دشمنم ...

منم وسواس بیماریم بخدا دیگه دارم‌دیوونه میشم مثلا الان یکی تایپک زده دارم میرم کولونوسکوپی چون تو ارثمون پولیپ روده  داریم باخودم هی میگم چرا من نرم مگه مامانم‌قبلا پولیپ‌نداشت ولی خب من از دکتر پارسال پرسیدم گفت نه نمیخواد شمابرین بعد ۵۰سال غربالگری کن اول صبح حالم خراب شده 😭😭 دکتر گفت پولیپ مامانت کلد بوده نمیدونم یعنی چی ولی فقط کنم یعنی غیر سرطانی   دکترش یکی از بهتریناس توی گوارش ولی لامصب فکرمن‌بیماره هی به این چیزا فکر میکنه

منم وسواس بیماریم بخدا دیگه دارم‌دیوونه میشم مثلا الان یکی تایپک زده دارم میرم کولونوسکوپی چون تو ار ...

عزیز من فقط اول باید درمان وسواس فکری کنی چون دکترا که هیچ خدا هم بیاد بگه نداری هی شکاکی برو درمان کن عزیزم 

کلا اختلال وسواسی فکری بشدت زیاد شده من خودمم خیلی درگیر شدم چند سال خدا نصیب نکنه برا کسی برا دشمنم ...

آفرین دقیقا منم اختلال وسواسی خیییییلی شدید انواعشو دارم که تاااازه بهتر شدم خیییییلی شدید بودم بیماری نه هااا موضوعات دیگه من وسواس شدید فکری دارم وسواس تمیزی دارم وسواس روی کارام دارم شدیییدترینشون فکری بود وسواس به مجازی که الان خیلی بهتر شدم جوری بودم که باید میرفتم تو اتاق تاریک درم می‌بستم گوشیم خاموش میکردم من چندین سال اصلا هيچی روی گوشیم نداشتم با یسری کارا بهتر شدم تازه تونستم بیام اینجا هنوزم یهو حالمو بد میکنه اما بهتر شدم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عزیز دلم. صبر میخاد ولی شدنیه🤍✨

آره من خیلی صبر کردم چندین سال شد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖