2777
2789
عنوان

به عشقم گفتم بی خانواده ی دو قرونی

318 بازدید | 18 پست

ما پنج ماهه جدا شدیم بعد چند روز پیش یک استوری برای من گذاشته بود بعد چندماه ریپلای کردم بعد چند روز تا امشب باهم چت معمولی میکردیم من بهش گفتم چجور بعد من کسیو جایگزین کردی برگشت گف فاطمه من بعد تو کسیو جایگزین نکردم من میدونستم جایگزین کرده چون استوری هاشو با پیج فیک دنبال می‌کردم تا اینکه امشب برگشت بهم گف دوستت ندارم همش بهم میگه تو کصخلی تو روانی تو دو رویی امشب گف بهت حسی ندارم منم ب رخش کشیدم فک نکن احمقم بعد من یک هفته بعدش منو جایگزین کردی بعد گف اسمش چیه اسم طرفو گفتم گفت پس تو باعث شدی اون یهو بهونه بیاره بره منم بهش گفتم بی خانواده ی دو قرونی بعد الان عذاب وجدان دارم چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر فحشیییی دلت میخواست میدادی حتی ناموسی ولی بی خانواده واقعا بده

به خدا خیلی با من بد کرده وقتی باهاش تو رابطه بودم به دوس پسر رل قبلیش پیام داده ک بود ک خبر از رل قبلیش بگیره 

والا حرف بدی زدی ولی به نظرم اونم کم حرصت نداده. من بودم هیچ کاری نکردم و سعی می‌کردم فراموشش کنم یا حداقل منتظر بمونم ببینم اون چی کار میکنه! اگه بهت تکست داد دیگه بهش توهین نکن. خیلی مودبانه حرف بزن. وقتی یه چیزی به نفعته با فحش دادن برعکسش نکن. مودبانه بگو به نظرم از شان یه آقای محترم حیلی دوره که ظرف مدت کوتاهی از قطع رابطه بره با یکی دیگه. اگه میخوای هم برگردی، بهش نشون بده که این کار خط قرمزته. ساده برنگرد! 

به خدا خیلی با من بد کرده وقتی باهاش تو رابطه بودم به دوس پسر رل قبلیش پیام داده ک بود ک خبر از رل ق ...

میدونم منم باشم ممکنه هرچی از دهنم دربیاد بگم با اینکه اینجوری نیستم به نظرم اشکال نداره ولی همیشه قانونمو رعایت میکنم و به خود طرف فحش میدم مثلا چیزی درمورد خانواده یا شرایط زندگی و.... نمیگم

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
به خدا خیلی با من بد کرده وقتی باهاش تو رابطه بودم به دوس پسر رل قبلیش پیام داده ک بود ک خبر از رل ق ...

بخاطر همین اهل رل زدن نیستم 😑

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃