2777
2789
عنوان

ترس از پلنگ 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار مهمی داشتین اون شب؟

ن عزیزم رفتیم کلبه جنگلی هست دم نگهبانی چای و اش بخوریم بعد دیگه یکم بالاتر رفتیم شوهرم گف تو تاریکی جنگلو ببینیم چجوریه نمیدونسیم ک 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
ن عزیزم رفتیم کلبه جنگلی هست دم نگهبانی چای و اش بخوریم بعد دیگه یکم بالاتر رفتیم شوهرم گف تو تاریکی ...

شوهرتون اصلا عاقل نیست عزیزم نگو عاقله چون بعد ازینکاری که باهاتون کرد بعدشم تا میتونسته بت توضیح داده که بیشتر زهره ترک بشی

واقعا ترس داره.ولی ب نظرم پلنگ نبوده احتمالا گرگ یا شغال بوده

گرگ و شغال سمت ادم نمیان دنبال کنن پلنگ فقط حمله میکنه ب ادمیزاد اینا داشتن دنبال میکردن ک گممون نکنن ببینن کجا میشینیم یا راه در رو پیدا کنن حمله کنن چون جلوشون سیم خاردار داشت 

چرا شب رفتید اونجا.....شب نرید یا حداقل برید لب ساحل که شلوغ تره یا پارکی جایی جنگل شب اونم با موتور ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

خداروشکر کنین اتفاقی نیفتاد

بهش فکر نکن

ایه الکرسی بخون و به خودتو و بچتو و همسرت فوت کن، آرومتر میشی

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
شوهرتون اصلا عاقل نیست عزیزم نگو عاقله چون بعد ازینکاری که باهاتون کرد بعدشم تا میتونسته بت توضیح دا ...

جن ترسناک تره یا پلنگ من از جن میترسیدم فک میکردم جن دیدم اون چیزی نمیگف من انقد گفتم ن جن بود اخر راستشو گف ن پلنگ بود نترس جن نیس

گرگ و شغال سمت ادم نمیان دنبال کنن پلنگ فقط حمله میکنه ب ادمیزاد اینا داشتن دنبال میکردن ک گممون نکن ...

اوکی همون پلنگ بوده😑

چرا مگه گرگ و شغال نمتونن حمله کنن خود گرگ اگ گرسنه باشه ادمو پاره میکنه چ اسراری ب پلنگ داری حالا

ی سگ عقب آدم میندازه آدم زهره ترک میشه .حالا من فوبیا کفتار دارم چون توانایی رو پا عقبی راه رفتن. مثل آدم دارن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏