2777
2789
عنوان

ترس از پلنگ 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 83 پست
نه نمیخواد بشی  راستی با موتور چجوری رفتید شمال با بچه ....

اومدنی با ماشین اومدیم ماشین همکار شوهرم بعد همکارش ماشینشو گرفت شوهرم موتورشو اورد ک داخلی جایی میره فروشگاه و اینا زیر پاش باشه . من چون موتور سواری دوست دارم باهاش میرم میگه با بچه سخته نیا با موتور . دلم میگیره چیکار کنم . دعا کنید ماشین بخریم کارمون درست شه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
چقدر دوست دارم برم شمال.تاحالا قسمت نشده

عزیزم الاهی من ی ماهه اینجام بیزار شدم دیگه انگار زندگیا اینجا جریان نداره همه روتینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدنی با ماشین اومدیم ماشین همکار شوهرم بعد همکارش ماشینشو گرفت شوهرم موتورشو اورد ک داخلی جایی میر ...

انشاالله به زودی بخری

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اره شوهر من اصلا چیز ترسناکی بهم نمیگه و سعی میکنه من متوجه نشم

من خودم خودمو میترسونم چیزی ام نباشه بخدا 😂 من تو بدترین شرایط جای ک هیچکس نبود تنها بودم حامله نترسیدم ولی اینسری اینحا خیلی ترسیدم بیشتر ترسمم بخاطر بچمه میترسم ب اون اتفاقی بیفته خدایی نکرده . 

دقیقا نمدونم چ اسراری رو پلنگ و جن داره؟!  اونم موقع ضب ک هیچ دیدی ادم نداره درضمن پلنگ بخو ...

چقد بداخلاق اخه ذهنم جای دیگه ای نمیره .....  وای نگو ....

دقیقا نمدونم چ اسراری رو پلنگ و جن داره؟!  اونم موقع ضب ک هیچ دیدی ادم نداره درضمن پلنگ بخو ...

صب نبود گفتم ک ۷ غروب بود 

همه چند بار پرسیدیم اونجا اون وقت شب چرا رفتین

الان خوندم پستتو . ی لحظه فکر کردم تو اگاهی نشستم 😂 رفتیم کلبه جنگی چای اتیشی بخوریم شوهرم گفت تو شب جنگلو ببینیم چجوریه ما زیاد داخل نرفتیم حیوونا اومده بودن پایین 

خداروشکر کنین اتفاقی نیفتاد بهش فکر نکن ایه الکرسی بخون و به خودتو و بچتو و همسرت فوت کن، آرومتر م ...

ممنون عزیزم همونجا تن تن میخوندم تا برسیم خدا ب واسطه همین قران نگهمون داشت ممکن بود اتفاقی بیفته .