2777
2789
یعنی واقعا کاریش نداری برات مهم نیست

نه خب به من چه که اون چیکار میکنه،  اون خودش همه چیشو با بقبه مقایسه میکنه و یا با من قهر یا با خواهر شوهرم یا با فامیل...

ولی من انقدر بیکار نیستم که بشینم فکرم و مشغولش کنم همیشه ام با رغتار ام که سرم به زندگی خودمهتو خاتواده شوهرم و فامیلشون عزیز ترم کاری ام به بقیه ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرت و کینه فقط خودتون رو ازار میده

نفرت شما چیزی به زندگی ایشون کم و زیاد نمیکنه فقط باعث میشه سیاهی قلبتون رو بگیره

بهترین چیز اینه اگر کسی رو دوست ندارید و وایب خوبی نمیگیرید ازش پس بی تفاوت باشید چون تنفر خودش یه نوع حسه

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
اره  ۲ ماهه عقد کردم و زیادم خونه مادر همسرم نمیرم که فامیل ببینم

شوهرت هیچی نمیگه ؟ ولی تا کی اینجوری باشی بایداخرش فامیلهای شوهروببینی وباهاشون زندگی کنی

شوهرت هیچی نمیگه ؟ ولی تا کی اینجوری باشی بایداخرش فامیلهای شوهروببینی وباهاشون زندگی کنی

نه عزیزم

مگه فامیلای خودمو سالی چن بار می بینم 

نهایتا هم ببینمش در حد یه معاشرت ساده تو مهمونیه دیگه

من یکی از جاری هام انقد حسوده که تا دیگه حاملم بدو بدو رفته دکتر که باردار بشه 🥲🤣بنده خدا تازه ناخن کاشته بود تا شنید باردارم همرو رفت ریمو کرد 😂

یه روز خوب میاد..