2789
عنوان

۸ روز تاخیر🤔

162 بازدید | 7 پست

سلام گل خانومای عزیز.من تو اقدام به بارداری هستم این ماه لتروزول خوردم و ۱۲ پری سنو دادم و فولی ۲۲ داشتم دکتر بهم امپول اچ سی جی داد و زدم.۷ روز بعد آمپول قرص دوفاستون و به مدت ۱۰ شب خوردم.۳ آذر موعد پری بود.که نشدم و ۴ و ۵ آذر ترشحات قهوه ای و لکه بینی خیلی خیلی کم داشتم جوری که فقط روی دستمال بود.آزمایش بتا دادم اون موقع و منفی بود.روز ۸ تاخیر هستم.امروز بیبی چک زدم منفیه.میشه دوستانی که تجربه دارن راهنماییم کنن.

یک عدد کاربر خجالتی از سال ۹۷🤳😬

منم لایک کن ۱۷ روز از پریودیم میگذره و دقیقا ۱۷ روزه ک تو اقدامم اولین روزای اقدام کیت تخمک گذاری مثبت بود رفتم دکتر گفت عفونت دارم دهانه رحمم هم داره زخم میشه پلاسما انجام داد ۶امین روز عقب افتادن پریودی هم بی بی منفی بود ممکنه باردار باشم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم لایک کن ۱۷ روز از پریودیم میگذره و دقیقا ۱۷ روزه ک تو اقدامم اولین روزای اقدام کیت تخمک گذاری مث ...

عزیزم دکتر من گفته بود بهم با وجود عفونت امکانش نیست .حالا ان شاالله که باردار باشی .آز بده 

عزیزم دکتر من گفته بود بهم با وجود عفونت امکانش نیست .حالا ان شاالله که باردار باشی .آز بده 

آره منم شنیدم بخاطر همین مطمئن شدم باردار نیستم دیگه سراغ آزمایش نرفتم ولی الان ۱۷روزه شایدم بخاطر عفونتم هست

البته بودن افرادی ک با وجود عفونت باردار شدن ولی برای جنین خطر داره دوست ندارم با این شرایط باردار بشم اول عفونتم رو درمان کنم بعدش

آره منم شنیدم بخاطر همین مطمئن شدم باردار نیستم دیگه سراغ آزمایش نرفتم ولی الان ۱۷روزه شایدم بخاطر ع ...

برو سنو بده .شاید خدایی نکرده کیست داری .با پزشکت مشورت کن .ان شاالله یه نی نی خوشگل خدا زودی بهت بده 

برو سنو بده .شاید خدایی نکرده کیست داری .با پزشکت مشورت کن .ان شاالله یه نی نی خوشگل خدا زودی بهت بد ...

ممنون عزیزم انشاالله شماهم ب آرزوی دلت برسی

آره فردا صبح میرم سونو ببینم چخبره باید بگم همه چیو چک کنه از نوک پا تا فرق سرم😂اطلاع نداری تنبلی تخمدان رو با چی تشخیص میدن؟با سونو هم قابل تشخیصه؟

ممنون عزیزم انشاالله شماهم ب آرزوی دلت برسی آره فردا صبح میرم سونو ببینم چخبره باید بگم همه چیو چک ...

قربونت.

آره هم با سنو هم آزمایش .البته برای منو با سنو دکتر متوجه شد