2777
2789
عنوان

سردی رابطه

1679 بازدید | 92 پست

من یه بچه ۵ ماهه دارم 

حدودا دوماه پیش متوجه شدم باردارم 

همسرم موافق نبود سقط کنم ولی خودم نمیخواستمش 

خلاصه سقط کردم 

قبل ایناام بحث و حرف و حدیث داشتیم 

دیگه سر این دومی بعد سقط چیزی نگفت 

ولی کلا احساس میکنم خیلی سرد شده انگار از من خوشش نمیام قبلا اینجوری نبود الان کلا یخ شده ما همیشه بحث داشتیما ولی جدیدا انگار یه جور دیگه شده 

قبلا حتی تو دوران بارداریم میموندم خونه بابام یا چند روزه بعد زایمانم مدام میگفت بیا خونه مامانت بیاد پیشت خونه نیستی سخته برام 

الان تصلا به روش نمیاره دو شب موندم خونه بابام یه زنگ نزد نه حال منو بپرسه نه بچه 

بهش زنگ میزنم مثل ماست سرد جواب میده براش غذا اماده میکنم برعکس قبلا که کلی تشکر ....الان یه نگاهم نمیندازه 

سر شب میره میخوابه  تا به خودم میام میبینم خوابیده یا شایدم خودشو به خواب میزنه 

افسردگی گرفته شاید 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم باید چیکار کنم  یعنی بخاطر سقط کردن بچه اینطوری میکنه؟

بعله دلش نمیخواس بچش بمیره اونم بادستای کسی که کنارش میخوابه 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

وقتی آب حموم سرد میشه

یعنی یکی دیگه داره ازش استفاده میکنه 

اتل متل یه مورچه   قدم میزد تو کوچه   اومد یه کفش ولگرد  پایِ اونو لگد کرد  مورچه یه پاش شکسته   راه نمیره نشسته  با برگی پاشو بسته   نمیتونه کار کنه  دونه هارو بار کنه  تو لونه انبار کنه.  حتما داری با ریتم میخونی؟! از سنت خجالت بکش😏😂
سقط خیلی بده عزیزم کارما داره ولی اگه بچتو نگه میداشتی شاید زندگیتون جون میگرف

یه پسر دارم ۵ماهشه 

دومیو نمیتونستم واقعا 

دانشجوام به کارای خونه ام به زور میرسم به کارای بچه به خورده فرمایشای خودش ...

باهاش حرف زدی؟

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼