2777
2789
ت جامم..نگرانم شاشم بگیره باز‌.میخوام بخوابم 

شاید سردیت شده، منم سردیم بشه هر5دقیقه میرم دستشویی😁

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهرم تو حال خوابه شونصد بار صداش کردم بیاد سرجاش بخوابه. آخر باید کولش کنم بیارمش اتاق مثل بچه ها

ولش کن بزا کمرش بگیره خودتکل تخت و تصرف کن

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏
انشاالله برات زیارت عاشورا میخونم

الهی خیرببینی،خدابرکت و سلامتی بهت بده ...منم برای شما دعای ده هزارصلوات میخونم ...حاجت روابشید🌹🌹🌹

استرس دارم ،ناراحتم . فرداانتقال جنین دارم میشه برام دعاکنید این بار دیگه باردارشم😔

ان شاالله همین  آخری باشه ودوقلو باردار شی ی پسر ی دختر😍😍😍😍😍😍

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

هیچی بلاخره کار خودمو کردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دو تا لباس سفارش دادم 

الان میگم باز پولمو حروم کردم میتونستم باهاش طلای کوچیک بخرم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

ان شاالله همین  آخری باشه ودوقلو باردار شی ی پسر ی دختر😍😍😍😍😍😍

ان شاءالله🥺😍 

ازخدامه ،اونوقت  شیرینیش ب نیابت شما و همه نی نی سایتی ها صدبار دعای ده هزارصلوات را میخونم ...