2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببنید واقعا شقایق نوعی اینطور که خودش میگه پولدار نشده بلکه یه گروهی اومدن بزرگش کردن تا بتوانند به همه بگن این یه خودساخته هست در صورتی که بولدش کردند تا از طریق اون و خیلی های دیگه مثل اون به پول برسن و صد البته پول خوبی هم دست امثال شقایق رو‌میگیره

ببنید واقعا شقایق نوعی اینطور که خودش میگه پولدار نشده بلکه یه گروهی اومدن بزرگش کردن تا بتوانند به ...

الان این پولا که دست شبایق رسیده حرامه یا حلال؟

الان این پولا که دست شبایق رسیده حرامه یا حلال؟

من نمی‌دونم خدا باید قضاوت کنه 

ولی کلا شقایق نوعی که میبینی اول با حجاب استایل اومد الان چه می‌کنه کلا نرمال نیست واقعا این بلاگرا رو ما مردم بزرگ میکنیم الکی

[QUOTE=319551734]اینکارو میکنن چه چی بشه؟[/QUOTE 

واقعا انگیزشون رو نمی‌دونم.

ولی در ساده ترین حالت همش شهرت طلبی و پول حالا اگر بخواهیم روش دقیق بشیم شاید  چیزای دیگه تغییر در فرهنگ زندگی بانوان علی الخصوص بیشتر فالورهاشون مذهبی طور ند چون ایشون جز بلاگرهای محجبه بودند

البته نظر من این هست که ایشون تازه خود واقعیش رو نشون داده