2777
2789
عنوان

تنهایی بعد ازدواج

241 بازدید | 11 پست

سلام 

شما هم با این که ازدواج کردین ولی حس تنهایی دارید ؟ 

من بعد ازدواجم تنهاییم بیشتر شده با این که شوهرم ادم بدی نیست یا مثلا بد ذات نیست فقط بد اخلاق و بد عنق و ایراد بگیر هستش بد اخلاق که میگم منظورم واسه هیج چیزی صبر نداره همش صداشو واسه همه چی بلند میکنه و ادم بشدت استرسی هستش و با همه دعوا داره باعث شده منم همیشه تن و بدنم بلرزه 🥲😞هیچموقع بهش استرس نمیدم ماهیانه پول حتی ازش نمیکیرم که یوقت استرس نکیره از خوانوادم میگیرم که اون راحت باشه  ولی بازم نمیفهمه هیجوقتم بهش گیر نمیدم ولی حس تنهایی دارم و این که چرا قدرمو نمیدونه از طلاقم میترسم 

حرفامو نمیتونم به کسی بزنم به مادرم میزنم مریض میشه فک میکنه میخوام طلاق بگیرم حالش بد میشه از ترسش حرفای دلمو به اونم نمیزنم نه خواهر دارم نه برادر هیشکی رو ندارم 😞تنهایی بد دریه یادمه از وقتی که بچه هم بودم تنها بودم 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر با اجازت ما تو ایتا گپ داریم دخترونس  دردو دل و اینا میکنیم با کسایی ک نمیشناسیمشون یکم اروم میشیم لینک میزارم دوس داشتی بیایید

https://eitaa.com/joinchat/1053098512C23f7bcdef5

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاربری دسته دونفره👭

حتما ازش پول بگیر. نود درصد آقایون کلا تو فشارن و وقتی تو پول نگیری اصن فکری نمیکنن به این موضوع دیگه که تو هم نیاز به پول داری. اینم بدون اگه خواهر برادرم داشتی نمیتونستی باهاشون درد و دل کنی. منم این تنهایی و درک میکنم. بعد ازدواج خیلی تنها شدم

من مجردم خیلی حس تنهایی میکنم فکر کردم ازدواج کنم خوب میشم 

نه اصلا ازدواج نكن يا حتي اگه خواستي بكني سعي كن با كسي كه خودت انتخابش كردي نكن با خواستگار ازدواج كن 

من به عنوان يه دوست بهت ميگم هر زني كه با خواستگارش ازدواج كرده نه دوست پسرش خوشبخت تره و ارج داره