2777
2789
عنوان

بنظرتون طلسم مرگ واقعیته؟

1606 بازدید | 13 پست

سلام خانما تو اینستا دیدم ذهنم درگیر شد مگه میشه تو مرگ و زندگی دخالت کرد؟یعنی واقعیته؟

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه ادم باطلسم بمیره

منم همین سوالو دارم آخه مگه میشه تو کار خدا دست ببری 

ولی خب اینروزا زیاد میبینم تو اینستا

من تاثیر طلسم رو دیدم  ولی طلسم مرگ رو نمیدونم دیکه

طلسم اگرم اثر کنه به نظر من نهایتش تا ۴۰روز اثر کنه نه بیشتر ولی مرگ دیگه یهو طرف میره بی اثری براس معنا نداره 

طلسم اگرم اثر کنه به نظر من نهایتش تا ۴۰روز اثر کنه نه بیشتر ولی مرگ دیگه یهو طرف میره بی اثری براس ...

منطورت چیه در کار خدا نکن میشه دخالت مرد؟ الان یکی ی نفر می‌کشه اینم میشه دخالت 

نفهمیدم که این طلسمه چجوریه دقیقا اما یه بار شنیدم یه فردی برای نمردن بچش که جریض بوده طلسم گرفته که بچش نمیره و بچش چندسالی هم زنده موند اما جوری مریض بود که خونوادش گفتن مردنش خیلی بهتر بوده و ای کاش توی سرنوشت دخالت نمیکردن و باعث زجر کشیدن بچشون نمیشدن

راستش نمی‌دونم چون اعتقاد ندارم اما خودم تو ی خونواده اتفاق افتاده یعنی خونواده خودم ، ی بچه شش ماهه ...

لعنت به وجدانش چطور بعدش تونسته زندگی کنه عذاب وجدان نداشته

من که تبلیغشو نکردم عزیزم دارم میگم نمیشه تو کار خدا دخالت کرد 

عزیزم تاپیک طلسم و دعا ممنوعه منظورم این نبود دارید تبلیغ میکنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar