atefeh27 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 9335 عنوان طلاق 191 بازدید | 8 پست اونایی که طلاق گرفتین بعد طلاق چیکار کردینمهاجرت ادامه تحصیل یا کارکردین یا هیچ کار خاصی نکردین من نمیدونم باید چیکار کنم حس میکنم خیلی بلااستفادمو عقبمالبته سرکار میرما منظورم پیشرفته مهاجرته بی پول بی هیچی چجوریمیشه یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است 1402/09/11 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7910 این مهاجرتم افتاده سر زبونامهاجرت مگه تخم مرغ شانسیهبدون پول کلفت تحصیلات بدرد بخور یا صنعت خاص مهاجرت نمیشه
خوشبخت_ترین عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6514 این مهاجرت هم ترند کردید که چی بشهکسی که اینور نتونسته به جایی برسه اونور قرار معجزه بشه؟برای مهاجرت درست حسابی باید برای کشور مقصد آورده داشته باشی در غیر این صورت اسمش مهاجرت نیست آوارگی هست خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
خوشبخت_ترین عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6514 این مهاجرتم افتاده سر زبونا مهاجرت مگه تخم مرغ شانسیه بدون پول کلفت تحصیلات بدرد بخور یا صنعت خاص ... ای وای دقیقا آفرین حرف منم همینه خدایی خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7910 ای وای دقیقا آفرین حرف منم همینه خدایی منظورم به استارتر نیست خدایی نکردهکلا میگمدرسته مهاجرت الان زیاد شده ولی اونم برای قشر خاصیهطرف پولش از پارو بالا میره سریع میره اونجا خونه میخره بیزینس راه میندازهتازه اگه بخوای فقط پول بلیطشو جور کنی کلی به سختی میفتی
خوشبخت_ترین عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6514 منظورم به استارتر نیست خدایی نکرده کلا میگم درسته مهاجرت الان زیاد شده ولی اونم برای قشر خاصیه طر ... کسی قصد توهین به اسی رو نداره بنده خدا خودش نوشته که فعلا شرایطش رو نداره فقط نظرمون رو نوشتیمدرسته خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
atefeh27 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 9335 این مهاجرتم افتاده سر زبونا مهاجرت مگه تخم مرغ شانسیه بدون پول کلفت تحصیلات بدرد بخور یا صنعت خاص ... اره خب سخته منم فقط سوالکزدم یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
atefeh27 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 9335 کسی قصد توهین به اسی رو نداره بنده خدا خودش نوشته که فعلا شرایطش رو نداره فقط نظرمون رو نوشتی ... دقیقا فقط خواستم بدونم کسایی که جدا شدن چیکار میکنن اینروزا یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7910 اره خب سخته منم فقط سوالکزدم ایشالا که تو زندگی آیندت موفق بشی گلم