بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@پیشول65 سلام عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟آن خانمی که برای پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه هدفش چیه؟آیا من در نهایت با آن کسی که ازدواج می کنم همین هست؟مشخصات همسرم چیه؟ممنونم
@چکاوک_زردسلام عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟آن خانمی که برای پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه هدفش چیه؟آیا من در نهایت با آن کسی که ازدواج می کنم همین هست؟مشخصات همسرم چیه؟ممنونم
@aram7127@آنیاanyaسلام عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟آن خانمی که برای پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه هدفش چیه؟آیا من در نهایت با آن کسی که ازدواج می کنم همین هست؟مشخصات همسرم چیه؟ممنونم
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
مرسی عزیزم،قربونت،ممنون که پاسخم را دادی عزیزم،ایشالله هر چه زودتر حالت خوب بشه عزیزم😘❤️
ممنون عزیزم💖🙏
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖