2777
2789
عنوان

کادو افغان

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت زحتمش خیلی هست کار سوزن هست گفتم پست کنه دیگه اگر نکنم ناراحت میشه

بگیر بده مامانت

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
افغانی ناراحت شده..خب بشه بهتر ... شأن ت جوری که با افغانی رفت و آمد داری  فکر نمیکنی شوهرت م ...

اگر متهم ب افغانستانی بودن نمیشم باید بگم جای تاسف داره ک اینقدر نژاد پرست هستین...

واقعا حرفاتون راجع ب یه انسان دیگه آدمو ناراحت میکنه

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

حالا حتما باید همه چیزو میذاشتی کف دستش که اینو یه افغانی درست کرده😶

گفت از کجا میاد گفتم اون افغان هس

🧸◗ ‏اسکار بِهترین صدا تعلُق میگیره به صِدای پایِ اونی که میاد تو زِندگیت تا واسه هَمیشه بمونه🗿
خدایا شکرت هرچقدر بدم نژاد پرست نیستم

ایرانیا نژاد پرستی تو ذاتشون نیست گلم الانم یه عده ناراحتن خب حق دارن زندگیاشون واقعا سخت شده منم نیستم اما واقعا الان از این اوضاع ناراحتم 

به نامزدت اصلا ربطی نداره از الان سوار سرت نکن مردا همینجوری پررو هستن یه ذره هم رو ببینن دیگه واویل ...

اون یبار گفت بگیر من بدم مادرم گفتم برای من درست کرده چرا مامانت واسه این لج کرد

🧸◗ ‏اسکار بِهترین صدا تعلُق میگیره به صِدای پایِ اونی که میاد تو زِندگیت تا واسه هَمیشه بمونه🗿
چرا قبول نکنی اشکالش چیه افغان هست؟

من دوس دارم هدیه شو 

شوهرم گفت نگیر منم آدرسم دادم بفرستع برام

اگر متهم ب افغانستانی بودن نمیشم باید بگم جای تاسف داره ک اینقدر نژاد پرست هستین... واقعا حرفاتون ر ...

امثال شما هستن که باعث شدن خاک و میهن مون از بین بردن و به دست یک مشت بی عرضه ای که تو کشورشون نمیمونن بجنگند و میان خاک و آب و مدارس و مواد غذایی و ملک و..و تسخیر کنن