2777
2789
عنوان

گناه بزرگ

158 بازدید | 12 پست

خانما من دوران مجردی چندین بار دچار بدترین خطاها شدم بازم تکرا کردم اونموع هیچ حسی نداشتم اما الان بشدت عذاب وجدان دارم هروقت یادم میاد تا دم جنون میرم گریه میکنم و هرلجظه تو فکرمه توبه کردم اما بازم یادم میاد چیکار کنم؟چطوز  خودمو ببخشم و دیگه بهش فکر نکنم؟

اینا کار شیطونه بهش توجه نکن. هم اینکه پشیمونی و توبه کردی دیگه تکرارنمیکنی تمومه دیگه.

ولی این حرفات حرفای شیطونه میخواد بخشش خدارو تونظرت سخت جلوه کنه و توفشارباشی 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اون کارتو ترک کردی 

به این فکر کن که خدا مهربون و بخشندست میبخشه 

پس خودت هم خودتو ببخش

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

توبه کردی دیگه اگر فقط حق الناس داری باید بری اونو پرداخت کنی یا اینکه ازشون معذرت خواهی کنی و حلالیت بهتره ولی اگر حق الله اشکال نداره با توبه کردن خدا می‌بخشه

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚

همین حس باید باشه تا دوباره تکرار نکنی توبه واقعی همین جوریه که با یادآوری گناهت تا مرز جنون میری با اینکه به روح روانت آسیب میزنه ولی خوبیش اینه که میفهمی توبه مورد قبول واقع شده و تو واقعا پشیمونی از ته دل

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دقیقا از وقتی تصمیم جدی به توبه گرفتم همش میاد توذهنم 

خیالت راحت از الان دیگه برات مهم نباشه منم گاهی میادتوذهنم ولی محل نمیدم میره

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

این پشیمانی و ندامت و بیزاری از تکرار گناه به معنی توبه هست ، حتما خدا شما رو بخشیده ...

فقط تکرار کن که خدا تواب هست و توبه منو پذیرفته ...

خودتو عذاب نده ...خدا چون می‌دونه بنده هاش دچار خطا و لغزش میشن اسم خودش رو تواب و ستارالعیوب گذاشته ...

همه ما خطا میکنیم مهم اینه که خطا رو دوباره تکرار نکنیم ...

آدمی که توبه کرده در آغوش خداست ! آیا این تصور بهت آرامش نمیده ؟!

عزیزم من ی جای خوندم ک نوشته بود کسی ک گناه میکنه بعد توبه میکنه وبعد همیشه یادش میفته باید استغفار بخونه

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

خیالت راحت از الان دیگه برات مهم نباشه منم گاهی میادتوذهنم ولی محل نمیدم میره

والا از ناچاری بودا توشی نزده بودا که ور دلت . خدا بزرگ و بخشاینده هست خدارحمشو ازمون دریغ نکنه آمین

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇