2777
2789

خب خودتون اينجا مياين بعد ما نميتونيم بريم اونور آب🙄😁😁

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
جون اصن😎😂 شتتتت😂😂😂ددی یار ۳🤣🤣خیلیی ، کلا سایتشون قاطه،  همین الان عضو شدم فهمیدم🤣💔 ...

نه بابا فقط رفتم بخش تبادل نظر ببینم داخل سایتشون چه خبره😅 حوصله نداشتم که بخوام عضو بشم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عضو شو یکم کرم بریز🤣🤣بروو سایت خوبیه واسه خنده برووو درتگ نکن🤣🤣💔وسوسه شو  برو خیل باحا ...

خب حرف اینجاست معلوم نیس چی به چیه😑😂اصلا همه چی پیچیدست

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

[QUOTE=319463391]ولی ما میتونیم از پیچیدگی دربیاریم😂😂❤ ها خیل گیج کنندست، ولی چه میشه کرد به وجود ما لحتیاج دارند ...[/QUOTE

😂😂البته اونجام خلوته

هیچی نی نی سایت نمیشه😬🥲

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
😑😑چه پرو ن  بگو به توچه دوست داشتم اومدم  جمع دوستانه😑😑 در جواب کامنت قبلی تون بله ...

یه مشت خود شاخ پندار میدیدی رگباری حکایت کپی پیست می‌کردن حتی نمیخوندنش ولی در عمل میومدن بحث تاپیکتو بیراهه میکشیدن چاخان میگفتن

بله سایت تازه تاسیسه جمعیت کاربراشم کم به امنیتش نمیشه مطمئن بود ولی چرا خانوم های اینجا اصرار دارن اونجا عضو بشن الله اعلم

حیفه عضو شی اونجا وقت کشتنه کاربرای بیکار و علاف اونجا انتظار دارن دم به دیقه آنلاین شی تا بیای سلام ...

عضو شدم ولی هنوز پست نذاشتم، میخواستم ببینم جوش چطوریه،مرسی از راهنماییتون❤

یاسمنآ:)🎀