gallery_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 159 عنوان دانشگاه فرهنگیان 66 بازدید | 6 پست میییگما کنکور فرهنگیان بدم بهتره یا آزمون استخدامی مشاور مدرسههه از لحاظ شغلی، آسون و کم بودن منابع کلا هر نظر 1402/09/11 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8875 کنکور فرهنگیان بهتره البته اگه شرایط سنیو داری و میخای ترمیم معدل کنی ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲
gallery_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 159 کنکور فرهنگیان بهتره البته اگه شرایط سنیو داری و میخای ترمیم معدل کنی شرایط سنیش رو دارم اوکیم کلا ولی اینکه بخوام دوباره منابع انسانی بخونم سخته برام🥲
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8875 شرایط سنیش رو دارم اوکیم کلا ولی اینکه بخوام دوباره منابع انسانی بخونم سخته برام🥲 از الان به این فکر کن که میتونی ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲
gallery_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 159 از الان به این فکر کن که میتونی من ۸سال به عشق معلمی درس خوندمو چند سال تلاش کردم حتی با دانش آموز هام تو ذهنم حرف میزدم ولی نشد ک بشه قبول نشدم اصلا تحمل دوباره خودن اون منابع رو مخ رو ندارم ولیی می ترسم نمیدونم چ کنم 🥲 دعا کن برام
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8875 من ۸سال به عشق معلمی درس خوندمو چند سال تلاش کردم حتی با دانش آموز هام تو ذهنم حرف میزدم ولی نشد ک ب ... انشالله سال دیگه همین موقع دانشجوی دانشگاه فرهنگیانی🙂 ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲
gallery_setareh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 159 انشالله سال دیگه همین موقع دانشجوی دانشگاه فرهنگیانی🙂 ممنونم انشاالله