2777
2789

منم نیاز دارم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمت هر کسی میری سمت منصور رخشان نرو این کثافت ۴ سال پیش منو دوستامو بدبخت کرد چند ماه مونده به کنمور فهمیدیم چقد ... بوده و از ادامه مشاوره انصراف دادیم ولی به بقیه بچه ها گفته بود من دوستاتونو حذف کردم چون درسشون خوب نبود

هر کسی هم ادامه داد باهاش اون سال نتیجه نگرفت !

:)💔
چقدر میتونی هزینه کنی؟

والله صفر

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
رشته ات چیه

تجربی

ای بابا مشاور من خیلی خیلی خوبه ولی ماهی ی تومن میگیره.

به من نمیرسه خرجا همش خرج خونه و لباس و قسط و 

معرفی میکنی

اگ اشتباه نکنم رتبه ۲۸ کنکور ۹۸ بود.

خودم باش بودم خیلی خوب بود.

@MohammadHosseinMobini

آیدی تلگش نمیدونم الان چقدر میگیره.

یکی دیگ هم می‌شناسم ک خیلی راحت میشه با اخلاق خوبش مچ شد ولی سخت گیری نمیکنه هزینه خوبی هم میگیره

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...