2777
2789
حیف چندسالشه بود ‌علت خودکشی چی بود😔

علت رو نفهنیدیم ۱۸ سال ش بود 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای این دیگه چرا ؟🤔

معلوم نشد 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بخاطر اینکه ازدواج دومش هم  بع طلاق و جدایی میرسید دیگ امیدی نذاشت دختره ۸ سالش رو ازش گرفتن خان ...

خدایا 

دقیقا چن سال پیش یکی از دوستان منم بخاطره اینک ازدواج دومش داشت ب طلاق میرسید خودشو حلق آویز کرد😞😞

طوری نیست

هس خاهرمن واقعااول بدبختیه وقتی نه تواین دنیاارامش داشتی نه قراره اون دنیاب ارامش برسی

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

منم میخوام خودکشی کنم  این دنیا دیگ بدرد نمیخورع

تو قرآن ام‌نوشته بعد مرگ همه انسان ها میگن چقد اون دنیا بی ارزش بوده انگار فقط دو روز تو این دنیا زندگی کردیم تو یه آیه نوشته این دنیا بازیچه ای بیش نیس

اماهم ه ما اومدیم این دنیا ک بندگی مون رو ثابت کنیم خدا همه رو امتحان میکنه اونی ک سربلند بیرون میاد بندگی شو میکنه اما اونی ک کم میاره کفرمیگه بفکر خودکشیه

خودکشی ینی انکار کردن خدا

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم