2777
2789
عنوان

یه چیز بگم؟

78 بازدید | 15 پست

یکساله  جدا شدم...سنمم کمه...

آنقدر بهم ظلم شده انقدری که اذیتم کردن دارم فکر میکنم اگر خدایی نکرده دوباره این گ..هو بخورم فقط یک کلمه تو بهم بگن دمار از روزگارشون درمیارم😂😂😂

انقدری که توی اون زندگی بی دفاع بودم‌انقدری که بی زبون بودم و از کوچکیشون تا بزرگشون به خودشون اجازه میدادن هرنسبتی که لایق خودشون هست بهم بدن

دلم میخواد اگرررررر خداییی نکرده دوباره ازدواج کردم ومادرشوهر گاوی داشته باشم یا شوهر بچه ننه تیکه تیکشون کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ب نظر من فعلا اصلا ب ازدواج فکر نکن .سعی کن ادامه تحصیل بدی شاغل بشی کلاسای مختلف بری و خوش بگذرونی تا اون خاطرات تلخ کمی از ذهنت کمرنگ بشه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
خوب تو انتخاب دقت كنيد كه مجبور به جنگ و دعوا نشيد شما الان ديگه تجربه ي يه انتخاب اشتباه رو داريد

باور کن اختیار نداشتم کار بزرگا بود بدبختم کردن از اولش دوستش نداشتم ولی ساختم ولی خودش گندش دراومد 

من اختیاری توی اون ازدواج نداشتم کار بزرگا بود

میگی بعدی اگه بچه ننه بود یا مادرش اینجوری بود حسابشونو میرسم. خب به اونا نباید جواب مثبت بدی که لازم باشه بعدها از خودت دفاع کنی 

اگه بلد بودی همون اولی رو جر میدادی  البته خودم خم این وو هستم اسی بد برداشت نکنی

راست میگی😔

من بلد نیستم حق خودمو دربیارم....مهم نیست از این به بعد سعی میکنم زیر بار حرف زور نرم

میگی بعدی اگه بچه ننه بود یا مادرش اینجوری بود حسابشونو میرسم. خب به اونا نباید جواب مثبت بدی که لاز ...

نمیدونم چی اسمشو بزارم ولی یه چیزی توی وجودم تو دلم هست از این می‌سوزم چرا اجازه دادم یکی اینقدر بهم ظلم کنه...از یک دختر ۱۵.۱۶ساله چه انتطاری داره

نمیدونم چی اسمشو بزارم ولی یه چیزی توی وجودم تو دلم هست از این می‌سوزم چرا اجازه دادم یکی اینقدر بهم ...

خب طبیعیه که تو اون سن نتونی جوری از خودت دفاع کنی که بقیه جایگاهشونو بدونن. همه همین بودیم. گذشته رو بیخیال هرچی بود تجربه شد. از این به بعد باید پخته رفتار کنی 

باور کن اختیار نداشتم کار بزرگا بود بدبختم کردن از اولش دوستش نداشتم ولی ساختم ولی خودش گندش دراومد& ...

ميدونيد طلاق تو جامعه ي ما هنوز بار منفي سنگيني داره من خانم نيستم البته پزشكم و با مشكلاتش اشنايي دارم مواظب باشيد دفعه ي دوم باعث ميشه انگ بزرگي بهتون زده بشه

ميدونيد طلاق تو جامعه ي ما هنوز بار منفي سنگيني داره من خانم نيستم البته پزشكم و با مشكلاتش اشنايي د ...

می‌دونی همین الانشم بهم تهمت زدن ولی هیچکس حرفاشونو‌باور نکردن بعد تهمت خراب واین حرفا هم نه ها تهمت اینکه با عرض معذرت ولگرد واین حرفا😂درحالی که خداشاهده تا سر کوچه بهم اجازه نمی‌داد برم زباله رو بندازم 

ومیدونی هیچکس باورشون نکرد وعموهام بشدت متعصبن وپشتم دراومدن و خواستن بکشنش اونم فرار کرد این اطرافا پیداش نمیشه ترسو🥲😂

چون من توی یک خانواده اصیل بزرگ شدم تعریف از خود نباشه ولی واقعا همینطوره هیچ دست از پا خطا نکردم همین نجابت بودنم بدبختم کرد توی سن ۱۳سالگی عمم نشست خونمون الا بلا باید دخترتون بدید چقدر گریه کردم اون موقع گفتم نمی‌خوام کسی به حرفم گوش نداد و خلاصه عمرم سوخت