2777
2789
عنوان

دماغم بعد ۱۰ ماه

173 بازدید | 4 پست

من دماغم واقعا خوب شده با اینکه گوشتی بود با پوست ضخیم ولی متاسفانه یه گندی زدم زیر بینیم با چسب لعنتیییییی یکم زیر بینیم بالای دوتا سوراخ بینیم پوست بینیم تا شده😭 که هیچچچ کاریش نمیشه کرد ولی از رو به رو اصلا پیدا نیست حیفش واقعا ولی از عملم راضیم چون هرچی میگذره بهتر میشه 😍 عمل بینی صبر میخواد اصلا نا امید نباشین 

منم گ شتی بودم و ضخیم ۵ ماهه ب شدت راضی ام😍😍

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خووووب من پنج ماه از عملم میگذشت بشدت ناراضی و قصد خودکشی داشتم😂😂🤣

ن من خیلی راضی ام واقعان تغییر کردم از زمین تا اسمون😂 میگم‌ ممکنه بازم تغیبر کنه مگه؟؟؟ دکترم ک میگه اره هنوز ورم داری

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792