azaraxsh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7623 عنوان تنگی گردن لباس بچه 266 بازدید | 13 پست سلام مامانا اگه لباس بچه سایزش باشه ولی قسمت یقه تنگ باشه چاره ای داره؟خیلی از لباسای پسر من میبینی انقد بزرگن براش ولی یقه تنگه لباس نو بدون کاربرد مونده بچه رو ک نمیشه اذیت کرد باید راحت بره توی تنش راحت دربیادنمیدونم چرا استاندارد نیس ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-) 1402/09/11 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایتستون عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 11906 بده خياط دكمه دارش كنهدكمه هاى سر شونه اى ،همونا كه از بغل باز ميشن لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
سارا(مامان_سه_ویرانگر) عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 34995 دکمه بزن سریقه 😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
جوجولی1 عضویت: 1388/04/31 تعداد پست: 7777 می تونی بدی خیاط کنار یقه، روی سر شونه رو بشکافه و ۲ تا دکمه خوشگل بزنی احتمالا کله پسرت مثل پسر من یه کوچولو سایزش بزرگه
من_عشقم عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 8695 از یقه تا سرشونه را بشکاف دکمه فشاری بدوز آدما وقتی بیش از اندازه اصرار میکنن که یه چیزئ هستن. دقیقا همون چیز نیستن
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11427 من موقع خرید به یقه دقت میکنمو البته حتما کشسانی خوبی داشته باشه دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
azaraxsh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7623 بده خياط دكمه دارش كنه دكمه هاى سر شونه اى ،همونا كه از بغل باز ميشن اتفاقا خیلی لباساشو دکمه دار میگیرم حالا چنتاش هس ک یا کادو بوده یا قبل دنیا اومدنش فک کردم خوبه ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
azaraxsh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7623 می تونی بدی خیاط کنار یقه، روی سر شونه رو بشکافه و ۲ تا دکمه خوشگل بزنی احتمالا کله پسرت مثل ... نه تازه ی بار دکتر گف ی کم رشد سرش کم بوده مارو ترسوند بردیم متخصص گف اوکیه نرمال ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
azaraxsh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7623 من موقع خرید به یقه دقت میکنم و البته حتما کشسانی خوبی داشته باشه درسته باید دقت کنم ولی بعضی لباسا رو یا اینترنتی گرفتم یا کادو بوده ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
azaraxsh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7623 از یقه تا سرشونه را بشکاف دکمه فشاری بدوز خودم میتونم؟اموزشش هس توی نت؟ ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11427 درسته باید دقت کنم ولی بعضی لباسا رو یا اینترنتی گرفتم یا کادو بوده من تا لباس وچنگ نزنم و یقه و جنس ونبینم ، نمیتونم خرید کنم 😂با اب گرم قسمت یقه رو بشوریا نم کن ، از پشت لباس اتو بزن وقتی لباس گرمه با دستت بکش کمی باز میشه دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
من_عشقم عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 8695 خودم میتونم؟اموزشش هس توی نت؟ اگه حوصله خیاطی داری آره کاری نداره میشکافی پس دوزی میکنی دکمه فشاری میدوزی یا جا دکمه باز کنی روی یک طرف و دکمه بدوزی آدما وقتی بیش از اندازه اصرار میکنن که یه چیزئ هستن. دقیقا همون چیز نیستن
azaraxsh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 7623 اگه حوصله خیاطی داری آره کاری نداره میشکافی پس دوزی میکنی دکمه فشاری میدوزی&nbs ... اره حوصله شو دارم فقط بچه اذیت میکنه موقع خیاطی با چرخمرسی گلی سعیمو میکنم ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)