2777
2789

۲ساله ازدواج کردیم

ی بچع ۶ماهه دارم دختر

بعد از بدنیا امدن بچم تازه دست شوهرم بیشتر رو میشد ک اعتیاد  ب تریاک داشت و داره هنوز و دروغ میزد ولی بعدش بیشتر

ولی بچه ها اصلا زیر بار نمیره منم خسته کرد

۱هفتع خونه پدرم قهر بودم وقتی برگشتم دیدم تک پوشم نیی گفتم کجاس گفت فروختم بی پول بودم برای ماشین 

بخدا دلم میخواس لهش کنم 

طلاق ک چه عرض کنم دلم ب حال بچم میسوزه بدم دست اینا و بدتر ازهمه کارمند رسمی اینا نیستم

منم دلم میخواد این درست شه متاسفاته خیلی رفیق باز شده 

یعنی بوده ب بهانع میگفته میرم فلان جا کار دارم ولیییی پیش دوستاش میرفته 

ی شهر دیگ شاغلیم

حالا ی پنج شنبه جمعه ما تعطیلیم میریم خونه شهر خودمون

اصلا تو خونه بند نمیشه

پیاما با دوستاش پاگ میکنه میگ ب تو ربط نداره تو چیکار ب من داری 

حالا من ک رمز گوشیم عوض کردم بدتر شده

میره بیرون حرف میزنه 

اصلا درگ نمیکنه ک مقصر اونه 

ی چند باری گفت ترک میکنم حقوق بدن فلان ولی من ک ب دلم نمیزنه چون اعتمادی ندارم بش

دیگ فعلا سکوتم هیچی نمیگم هرچی گل کل و دعوا کردم شرایط بدتر شد خانواده ها  ب جون هم افتادن

حتی خانوادش از اعتیادش دفاع کردن و منو گفتن ننن تو دروغ میگی بچمون سالمه اله بله 

سکوت سخته ولی من واگذار کردم بر خدای بالای سر 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول طلاق بگیری بعد اگه شاغل نیستی شاغل شو بچه هم تا ۷ سالگی پیش تو بد هم چون به تو عادت میکنه نمیره پیشش طرفم اعتیاد داره ثابت کنی اصلا نمیدن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

یه آشنا ما داشتیم به خانوادش گفت میگید سالمه دوروز بذارید تو یه اتاق ببینم سالمه یا نه مادرشوهره از لجش قبول کرد مزده خودش رسوا کرد که معتاده اعتیاد باید خودش بخواد ببرید ترکش بدید یه مدت پشتش باشید پدری برادرشوهری کسی بیاد پاش وایسه تا بهتر شه یه سال دوسال هم خودتون مراقبش باشید اگه میبینید تو شهر خودتون داره ول میشه نرید اون شهر یا دیر به دیر برید باید پدرتون بیاد وسط بیشتر

عزیزم بچه ات و بردار فراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار کن

تو همونی نبودی گفتی تو خونه نزار بکشه؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
عاقبت خوبی نیست درکنار این مرد 

ب خاطر شغلم گیرم 

راه دوره فقط ی امسال صبر میکنم ولی واقعا سخته

تو همونی نبودی گفتی تو خونه نزار بکشه؟

نزار بچه ات مواد کشیدن رو ببینه. نزار با بوی مواد آشنا بشه.

نزار برای مغز بچه ات بوی تریاک و مواد آشنا بشه.

بچه ات رو بردار فرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار کن

نزار بچه ات مواد کشیدن رو ببینه. نزار با بوی مواد آشنا بشه. نزار برای مغز بچه ات بوی تریاک و مواد آ ...

نزاشتم هنوز ک هنوز نزاشتم

2790
2778
2791
2779
2792