2777
2789
عنوان

کاربری

335 بازدید | 19 پست

سلام نی نی یار عزیز میشه لطف کنید کاربریم اسمش رو عوض کنم چون من نمیدونستم اسم مستعار میشه اسم کاربری و اسم دخترم رو گذاشتم میترسم شناسایی بشم لطفا امکان عوض کردن اسم رو بهم بدید ممنون

@نی_نی_یار5  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@چقاله    @nhfdsikm  @شمامه_mم   هر که هر چون بیت خوی باقیش بو جوره اوینت پس او القابه لایق خوتانه اونه پیتان نسبت دریاگه بوگه قسه ی یومیتان.  هر اوه شعور قسه کردنتان هس کافیه قشن لم چن مانگا دیگمه شعور قسه کردنو با شخصیت بوینتان.  فره تر له اویشه ارزشتان نیه زمانتان بو دانم    

به قول معروف جواب ابلهان خاموشیست

راسی ازا امیش قفل کن چون اوه لات کوچه خلوت قسه اکن و در اچن. هر چن که ایتر قسکنتان اصلا مهم نیه به کتفمیش نیه  خویشتان مهم نین حواله تان ام به خوا له شرتان خلاصمی کرد باقیکیشی هر جور خوی صلاح ازانیت 

@چقاله       @nhfdsikm     @شمامه_mم     هر که هر چون بیت خ ...

اژم چنه به کاری تو 🤣🤣🤣 اونه به کار بوی بو هر له ژر اوا بوی قصت نه اکرد ایسه زوانو گرته شکر 🥴🥴

خواهش و له اکم زمانمان بو دانه به تو زندگیمان بو ناکره😭😭😭😭

من کوردم نوە‌ی مردم✌🏻😎.                                                پشت دیوار‌دلم یه صدای پا میاد🥺❤️
راسی ازا امیش قفل کن چون اوه لات کوچه خلوت قسه اکن و در اچن. هر چن که ایتر قسکنتان اصلا مهم نیه به ک ...

قفلی اکن اژن با لمه زیاتر ابروی کورد نوی 

من کوردم نوە‌ی مردم✌🏻😎.                                                پشت دیوار‌دلم یه صدای پا میاد🥺❤️
@چقاله       @nhfdsikm     @شمامه_mم     هر که هر چون بیت خ ...

اگر تو زور باشعوری وقتی تگی کردی بهاتای وکو بنیام قسه ت کردایه‌ ولی زور بی شعورتر له اوانه‌ بوی دمت کو کرو 

کوردم‌ و کوردستانیم✌️✌️❤️
راسی ازا امیش قفل کن چون اوه لات کوچه خلوت قسه اکن و در اچن. هر چن که ایتر قسکنتان اصلا مهم نیه به ک ...

بویه قفلی اکین حز ناکین دهن به دهن بین تکتا ولی متاسفانه تو هر دفعه وکو مشک(موش)ناو آرد وای اچیته دانه‌ دانه‌ی تاپیک کان اگری قنت اخوری تگ اکی ایمیش پذیرایت لی اکین

کوردم‌ و کوردستانیم✌️✌️❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز