2789
عنوان

کراتینه مو

1690 بازدید | 26 پست

دوستان من قبلا کراتین کادیوو کردم عالی بود اومدم بعد از چند ماه یه کراتین دیگه رو امتحان کنم رو موهام پرفکت لیس‌گذاشتم کل موهام سوخت دلیلش چیه اخه میگن برند خوبیه اینم،چون کراتین رو کراتین گذاشتم اینطور شده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت رو مو های خودت گذاشتی ؟چجوری اتو کشیدی ؟! پرفکت لیس چه رنگی ؟!  موهات درجه چنده

اره خودم گذاشتم عزیزم،قبلیم خودم گذاشتم ولی انقدر نرم و لخت شد کیف کردم ،این همه موهامو سوزوند اصلا.پرفکت لیس رنگ سفیدشو گذاشتم.موهای خودم مسیه

خودت رو مو های خودت گذاشتی ؟چجوری اتو کشیدی ؟! پرفکت لیس چه رنگی ؟!  موهات درجه چنده

برای اتو کشیدن چون خیلی به ریشه ها نزذیک نمیزنیم کاری نداشت فقط خیلی وقت میبره دیگه

اره خودم گذاشتم عزیزم،قبلیم خودم گذاشتم ولی انقدر نرم و لخت شد کیف کردم ،این همه موهامو سوزوند اصلا. ...

چه کار اشتباهی کردی 

اصلا نباید بدون اتوکشی و پیش تراپی مواد گذاشت..

طبیعی که بدتر شد موهات ..

هیر تراپیست تخصص این کارو داره

میتونم بگم چجوری درست میشه 

ولی کار شما نیست 

سلام کراتین حتی بهترین برند و مارکشم بده 

محصولی که ی ساعته موها را از وز و خشک و آسیب دیده لخت و نرم و ی دست کنه فاجعه س 

عین ساخارین که میتونه خیلی شیرین کننده خوبی باشه اما سرطان زا و ممنوعش کردن 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اره خودم گذاشتم عزیزم،قبلیم خودم گذاشتم ولی انقدر نرم و لخت شد کیف کردم ،این همه موهامو سوزوند اصلا. ...

چجوری کراتین انجام دادی خودت؟راحته ؟؟چقدرهزینه داشت🥲

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

بالاخره ک کراتین رو مو میمونه هیچوقت نمیره عین دکلره الان تو بیای باز از رو اون بزاری میسوزه

من یکبار کراتین کردم ۶ ماه پیش صافیشو هنوز مقداری دارولی خب مث اول نیس یعنی نمیشه دوباره کراتین کنم 

من یکبار کراتین کردم ۶ ماه پیش صافیشو هنوز مقداری دارولی خب مث اول نیس یعنی نمیشه دوباره کراتین کنم& ...

از رو قبلی بزاری میسوزه چون هیچ وقت از مو نمیره مواد قبلی

خدایا شکرت