2821
2789
عنوان

شوهرم🤕

265 بازدید | 12 پست

دوستان دیشب خونه خواهرشوهرم دعوت بودیم جاریم واون یکی خواهرشوهر هم بود بعد یکی از خواهرشوهر ام پول داره خیلی اهل پز دادن هست و وضع مالی من وجاریم هم خب متوسط بعد اون داشت با ذوق تعریف می‌کرد ک میخواد برای یلدا و عید چیکارا کنه لباس بخرم و... منم خیلی دلم گرفت واز خدا خواستم اونقدر ب ماهم بده ک ماهم بتونیم همچین کارایی کنیم  

بعد موقعی ک اومدیم خونه شوهرم غصه  جاریم رو خورد گفت وقتی خواهرم داشت تعریف وسایلا ک میخواد بخره می‌کرد اون خیلی مظلوم نگاه می‌کرد ودلش میخواست

حقیقتا خیلی دلم شکست ک شوهرم پیش خودش نگفت ک مثلا الان خانمم چقدر دلش میخواد این کارارو کنه ولی نمتونه ولی ب فکر جاریم بود

میشه خواهش کنم شما ب عنوان خانم با سیاست بگید چجوری نشون بدم ناراحت شدم 

سیاست میاست چیه همون موقع خونسرد واروم  میگفتی دلت برای زن خودت بسوزه 

حرف نمیزنی فکر میکنه راضی هستی واین پز هارو با لذت گوش دادی!!!

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مگه نیاز هست که نشون بدید

ماشاله اینقدر قوی هستید حتی در مقابل شخصی که فخر فروشی میکنید مظلوم نمایی نمیکنید و تودلتون هم یه دعای خیلی خوب کردید

همینطور قوی ادامه بدید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

سیاست نمیخواد که.رک میگفتی چشمت جاری رو دید زن خودتو نه؟

ولی خوب سیاست میخوای به خرج بدی بگو فلانی جان کی بریم خرید یلدا.اگه گفت چه خریدی و فلان.بگو اخه اونروز خواهرت تعریف میکرد گفتی دلم برا زنداداشم سوخت من فکر کردم این ماه دست و بالت بازتره  و قراره ما هم بریم خرید لباس و مراسم که دلت سوخت جاری نمیتونه

سیاست نمیخواد که.رک میگفتی چشمت جاری رو دید زن خودتو نه؟ ولی خوب سیاست میخوای به خرج بدی بگو فلانی ...

برو تاپیکاشو ببین شوهره دویست میلیون برده داده دست برادرش  به ایشونم گفته به توچه دلم خواست !!!!درحالی که این خانم توخرج خونش،مجبوره دودوتا چهارتا کنه 

سیاست چکش فقط به درد همچین مردای به دردنخور مهرطلبی میخوره 

برو تاپیکاشو ببین شوهره دویست میلیون برده داده دست برادرش  به ایشونم گفته به توچه دلم خواست !!! ...

خیلی ناراحت شدم احساس میکنم چون من هیچی نمگم فکر میکنه دلم چیزی نمخواد😔

سیاست میاست چیه همون موقع خونسرد واروم  میگفتی دلت برای زن خودت بسوزه  حرف نمیزنی فکر میک ...

فقط گفتم حالا مگه ما خودمون چیزی خریدیم ک تو تفکر  اونی گفت ما خیلی تو‌تجمل‌گرایی نیستیم ولی اون دلش میخواد😤

فقط گفتم حالا مگه ما خودمون چیزی خریدیم ک تو تفکر  اونی گفت ما خیلی تو‌تجمل‌گرایی نیستیم ولی او ...

شوهرت از اون زبون بازاست