2777
2789
عنوان

چم شده من🥺

124 بازدید | 19 پست

سلام دوستان دیگ اصلا حوصله هیچی رو ندارم چیکار کنم وقتی پا میشم کاری انجام بدم میگم اه بیخیال دیگ ب شوهرمم زیاد محل نمیدم نمیدونم چیکار کنم 🥺

کاربر جدید نیستم همون دختر دنیزم با اکانت دیگ♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی حالم بده حس میکنم افسرده شدم از همه بدم میاد با خانواده شوهرم مشکل دارم اصلا نمیخام بیان خونم بدم میاد ازشون همه مشکلاتشون رو شوهر من باید حل کنه دیگ خسته شدم 

خیلی حالم بده حس میکنم افسرده شدم از همه بدم میاد با خانواده شوهرم مشکل دارم اصلا نمیخام بیان خونم ب ...

من حتی از شوهرم هم بدم میاد بی دلیل😂😂😂😂

دیوانه شدیم همین

برا مادر شدنم دعا کنین🙏

من حتی از شوهرم هم بدم میاد بی دلیل😂😂😂😂 دیوانه شدیم همین

ن میدونی از زندگی زده شدم خودمم شهر غریبم هر مشکلی دارن شوهر من حرصشو میخوره یجوری اولویتش شده اونا اختیار زندگیم رو ندارم اینجوری حس میکنم بی وقت میان خونم هیچی حالیشون نیست اذیت میشم 

مثلا دیشب پدرش کارگره من ی کوله داشتم ب شوهرم گفته اونو بده ب من لباسامو بزارم توش برا سرکار کوله منم نو بود شوهرم میگ بده بهش گفتم خودم نیاز دارم یکی دیگ قبلا داده بودم میگف بزرگه سر این بحثمون شد شوهرم میگ مثل دشمن رفتار میکنی 

فقط چیزای منفی رو نبین 

یکم مثبت نگر باش و به خودت فکر کن

یه آشپزی جدید با یه موسیقی دبش

کتاب بخون 

کارایی که دوست داری و حالتو خوب میکنه رو انجام بده یا مثلا بگو این کارو که انجام بدم میتونم یه ساعت بشینم تنبلی کنم 😁

و... اوووو راه رسیدن به خدا زیاده. سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی

حواستو از مشکلات پرت کن چون بلاخره مشکلات همیشه هستن

یا حامله ای یا مشکل هورمونی داری 

تنبلی دارم ولی علائم بارداری دارم گاهی شکمم درد میکنه قبلا سینه هم درد میکرد چن روز خوب شده ترشحات دارم حالت تهوع تلخی دهان ولی ۲بار بی بی زدم منفی بود نمیدونم دیگ

2790
2778
2791
2779
2792