2777
2789
عنوان

دوباره بی بی چک هاله دار🤕

3237 بازدید | 25 پست

سلام خانوما دوروز پیش تاپیک زدم بی بی ام یه هاله ی کم رنگ افتاده بود امروز هم زدم دوباره همون هاله 

یعنی چی چرا یه باره منفی نمیشه یا مثبت بشه خیالم راحت بشه الان باردارم یا نه😟

هردو بی بی چک هم مدیکور بود میشه هردو الکی هاله انداخته باشه و اون خط خط خود t باشه؟ 

تاپیک قبلیم عکس بی بی چک دوروز پیش رو گذاشتم

تاخیر داری؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پر رنگ تر شده ان شاالله باردار باشی فکر کنم بارداری تاپیک منو بخون دوست داشتی برای زیبایی و باهوشی و.....

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نمیدونم یه مارک دیگه بزنم یا برم آزمایش نمیخوام اگه منفیه برم آزمایش🥺

مارک اطلس هوم یا روژان بزن هاله انداخت بارداری 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
۵دیقه بیشتر بمونه اشتباهه  اگ بی بی چک تا  دو سه دیقه بعد تست دو خط شد درسته بارداری حتی ...

یکی دو دقیقه ی اول یه هاله ی خیلی کم رنگ انداخت 10 دقیقه بعد یکم پررنگترشد

عزیزم اگر ۵ دقیقه اول رنگ‌گرفت مثبت بعدش میشه خط تبخیر

و هر وقت دوتا خط مثل هم پررنگ شد برو آز بده

ب 

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
یکی دو دقیقه ی اول یه هاله ی خیلی کم رنگ انداخت 10 دقیقه بعد یکم پررنگترشد

خب پس مباركه ديگه 

حالا اگه ميتونى يكى دوروز صبر كن يه تست ديگه بزن بعد برو ازمايش اينجورى مطمئن تره خداى نكرده تو ذوقت نخوره 

جهان من در صلح است🪐