2821
2789
عنوان

مشورت فوری

613 بازدید | 79 پست

سلام دخترم 13سالشه 5ماهی میشه مدرسه و خونه مون تغییر مکان دادیم من طلاق گرفتم دوتا دخترم با خودم هستن دخترم هی دوس پسر میگیره هی قول میده دیگ تکرارنکنه نمیدونم چیکار کنم نگران ابرو و ایندشم از امروز نمیزارم بره مدرسه خیلی نگرانم..... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نداری بره مدرسه بدتر میشه الان تو شرایط روحی هست که میخواد یکی جایگزین پدرش کنه حتما ببرش مشاوره عزیزم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
نداری بره مدرسه بدتر میشه الان تو شرایط روحی هست که میخواد یکی جایگزین پدرش کنه حتما ببرش مشاوره عزی ...

خودشم میگه باباشو دوس نداره ازش ناراحته ک پیگیر دخترش نیست ولی یوقتاییم خیلی دلتنگ باباش میشه

خودت ببرش مدرسه و بیارش گوشی رو ام ازش بگیر  تا گند نزده به آیندش

با سرویس میره مدرسه گوشیشم ازش گرفتم نصف شب با کوشی خودم روبیکا نصب میکنه با چنتا پسر همزمان چت میکنه و با دوستای دخترو پسر ش حرفای زشی میزنن بعدش روبیکا پاک میکنه

ببخشید جسارتا بدترین تصمیم رو گرفتید.

کمبود محبتشرو میخواد با جنس مخالف برطرف کنه،شما باید کمکش کنید،مدرسه نره،یه جور دیگه خودشو تخلیه میکنه،از مشاور کمک بگیر،درضمن طلاق شما،نباید مانع  محبت و عشق پدرشون باشه،ایشون نباید شونه خالی کنن درقبال دختراشون،سن مهمیه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

سلام سرکارخانوم.من آقا هستم و پدر یک دختر نوجوان

کتک زدن و اجازه مدرسه ندادن به دختر گلتون از اون کارهاییه که باعث میشه به نتیجه نرسید

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
با سرویس میره مدرسه گوشیشم ازش گرفتم نصف شب با کوشی خودم روبیکا نصب میکنه با چنتا پسر همزمان چت میکن ...

خب پس ببین،اگه مدرسه هم نره،یه راه دیگه پیدا میکنه،پس لطفا درسش رو این وسط قربانی نکن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ببخشید جسارتا بدترین تصمیم رو گرفتید. کمبود محبتشرو میخواد با جنس مخالف برطرف کنه،شما باید کمکش کنی ...

اون بی غیرتو بی مسوولیته چون نمیخاست مسولیت قبولکنه گفت طلاق بگیر منک گرفتم الان ب جرم سرقت زندانه