2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

146 بازدید | 11 پست

سلام خانما من باردارم دیابت بارداری دارم و انسلوین میزنم حالا۳۹هفته ختم بارداری دادن میشه یکشنبه اما درد ندارم گفتم یکشنبه بیا بستری شو باامپول فشار کسی بوده زایمان کنه باامپول فشار دردش چطوره میشه تجربیاتتون رو بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امپول رو ک میزنن دردت شروع میشه یواش یواش معاینه میکنن دیگه دهانه رحم نرم گیشه زایمان میکنی

صبح پاشو برو پیاده روی طولانی

دوش اب گررررم بگیر

پرینه رو با روغن ماساژ بده

گوگل کن ورزش های زایمان

حالت سجده و گربه خیلی خوبه انجام بده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

استرس نمیدم بهت ولی خیلی افتضاحه من که سر بچه ی اولم مردمو زنده شدم کاش سعی میکردی تو خونه دردت بگیره.

الان همه کار میکنم که تو خونه دردم بگیره

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
درد نمیگیرم همه کار میکنم اما اصلا درد ندارم

میدونم چی میگی واسه منم اینطور شد ولی الان سر این یکی با اینکه دوهفته مونده دردام شروع شده درد خودش باید بیاد.

عیب نداره درسته سخته ولی یه روز درد رو تحمل میکنی بعد اون وقتی نی نی خوشگلتو گذاشتن تو بغلت کل دردات یادت میره.ایشاالله به سلامتی زایمان کنی و بچتو بغل بگیری

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل