2777
2789
عنوان

بدنم زشته

385 بازدید | 8 پست

نمیخام بگم کجاهام.

ولی بدنم اصلا قشنگ نیست از هیچ لحاظ.

شوهرمم بهم خیانت ج کرده.

نمیدونم بخاطر زشتیم بمونم پیشش یا طلاق بگیرمو تا آخر عمر تنها بمونم...

بچه نداریم‌.

شما بودی چیکار میکردی؟؟؟

برس بخودت خب😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

باشگاه برو تغییر میکنی کافیه ۱ سال مدام باشگاه بری

بعدش گلم این همه خانم بیرون میبینی همه خوش اندامن چند درصد ادما خوش اندامن یعنی هر کسی خوشگل یا خوش اندامه شوهرش دوستش داره بخدا اینها دلیلش نیست

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

زشت منظورت از چه لحاظه ؟

مثلا از لحاظ کوچیکی یا بزرگی ؟ یا ترک پوستی و ..؟

اگه مورد اول هست که معذرت میخوام ولی خاک برسر اون شوهر ، چون از اول دیده و پسندیده !

اگه مورد دوم هم هست که باز طبیعیه بیخودی غصه نخور ، همه دارت این ترک پوستی رو هررکی هم بگه ندارم دروغ محضه

درکل غصه نخور مورد اول هم که باشی مشکلی نیس حل میشه

با باشگاه و تغذیه درست ، درنهااایت حتی عمل جراحی ! ولی حل شدنیه

ولی بازم خاک برسر همچین شوهری

بابت زشتی و زیبایی خودتو سرزنش نکن

واقعا مردی که هیز و خیان ت کار باشه ، اصلا همسرش فرشته بهشتی هم باشه باز همون …. هست که بوده .. و صرفا تنوع طلبه

وگرنه اگه چیزی غیر از اینه ، انساان باشه اول جدا شه از طرف بعد بره سراغ یکی دیگه .. 

اعصابم خورد شذ واقعا

خدا بهت صبر بده

روی خودتم کارکن اعتماد به نفست رو ببر بالا

گلم تو بدنت زشت نیست شک نکن.بدن زشت رو میشه درس کرد ولی ذات خراب رو نه

شوهرت ذاتش خرابه با زنای خراب میچرخه . 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔