diniaiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 240 عنوان احساس سنگینی گوش دارم!! 2847 بازدید | 12 پست خیلی وقته که زیر گوشم احساس سنگینی و پری دارم اما زیاد اهمیت ندادم گفتم خوب میشه اما حالا حس میکنم بدتر شده حتی فکر اینکه سرطان گوش گرفته باشم دیوونم کرده😢😢 1402/09/11 | 03:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مطرب_میخانه عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1036 سرطان گوش مگه الکیه گلمشاید عفونت داری ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ... از ماست که بر ماست ...
diniaiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 240 سرطان گوش مگه الکیه گلم شاید عفونت داری راستش خیلی میترسم سر این موضوع برم دکتر که خبر بد بشنوم اما علایماش رو خیلی وقته دارم برا همین فک میکنم عفونت نباشه😢
مطرب_میخانه عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1036 راستش خیلی میترسم سر این موضوع برم دکتر که خبر بد بشنوم اما علایماش رو خیلی وقته دارم برا همین فک می ... جانم ترس چرا مگه قراره همه چی جنایی باشه این چیزی ک شما گفتی عفونته احتمالا گوشت اب اورده سرطان ک علائمش این مدلی نیست گلم کلی خونریزی و درد داره از گوشت خون میاد و... ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ... از ماست که بر ماست ...
مامانرزو58 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 389 برو دکتر شستشو بده گوشت را سرطان چی چه.این هم خبر خوب برو دکتر گوش و حلق و بینی
diniaiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 240 جانم ترس چرا مگه قراره همه چی جنایی باشه این چیزی ک شما گفتی عفونته احتمالا گوشت اب اورده سرط ... درست میگی به هر حال ممنون عزیزم یکم خیالم راحت شد 🥹
diniaiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 240 برو دکتر شستشو بده گوشت را سرطان چی چه.این هم خبر خوب برو دکتر گوش و حلق و بینی یکم منفی گرام برا همین سر هر موضوعی اینجوری میشم😅
مطرب_میخانه عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1036 درست میگی به هر حال ممنون عزیزم یکم خیالم راحت شد 🥹 اره گلم ناراحت نباش صاف صاف داری زندگیتو میکنی با افکار و نشخوار فکری خودتو داغون میکنی همین الانی تایپک دیگ بکدم دختره فک کنم گواتر داشت گفت گلوم تنگ شده حس خفگی دارم نکنه سرطانهداشتم اونو دلداری میدادم ک بچه جان مگه سرطان کشکه ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ... از ماست که بر ماست ...
diniaiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 240 اره گلم ناراحت نباش صاف صاف داری زندگیتو میکنی با افکار و نشخوار فکری خودتو داغون میکنی همین الانی ت ... والا الان هرچی سرچ میزنی تو نت تهش میرسه به سرطان آدم بیخود استرس میگیره😅
غمگین483r عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 59 سلام شما خوب شدیدد منم چند وقته احساس پر تو هر دوتا گوشم دارم
4delbartala عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 723 سلام شما خوب شدیدد منم چند وقته احساس پر تو هر دوتا گوشم دارم سلام خوب شدی
غمگین483r عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 59 سلام خوب شدی اره رفتم دکتر گفت اول درمان معده انجام میدم احتمالا اسید معده باشخ لوله استاش رو مختل میکنه از وقتی قرص شربت هارو خوردم خوب شدم