2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تامبوی فقط پوششه یا گرایشم هس؟

فقط پوشش

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
بنظر من جذابیت داری

اخهذچند جا خوندم میگفتن اینطور دخترا خواستگار ندارم جذابیتی برا مردا ندارن من نمیتونم لباس گل گلی و پاشنه دار بپوشم دخترونه باشم

فارغ التحصیل هاگوارتز

اخهذچند جا خوندم میگفتن اینطور دخترا خواستگار ندارم جذابیتی برا مردا ندارن من نمیتونم لباس گل گلی و ...

ببین من نمیخوام شعار بدم
ولی تو مگه برای بقیه زندگی میکنی؟
همونجوری که دخترها سلایق متفاوتی دارن پسرهاهم سلیقه هاشون مختلفه
بعضی پسرها دختر خانوم با موی بلند و لباس گلگلی و پاشنه بلند دوست دارن
بعضیا دخترای تامبوی
پسرهاهم ادمن مثل بقیه...
کات هم به نظر دیگران نباشه..
هیچ پسری اونجوری که من دختر بپسندم زندگی نمیکنه...
پس تو هم تو چهارچوب خودت با ارزش های خودت که درستن و به کسی اسیب نمیرسونن و به خودت هم ضربه ای نمیزنن...جوری زندگی کن که دوست داری

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ببین من نمیخوام شعار بدم ولی تو مگه برای بقیه زندگی میکنی؟ همونجوری که دخترها سلایق متفاوتی دارن پسر ...

حرفت درسته من بخامم توجه کنم باز نمیتونم اونجور که میگن لباس بپوشم بیشتر وقتا از لباس داداشم استفاده میکنم تا حالا یه کفش پاشنه دار نگرفتم

فارغ التحصیل هاگوارتز

حرفت درسته من بخامم توجه کنم باز نمیتونم اونجور که میگن لباس بپوشم بیشتر وقتا از لباس داداشم استفاده ...

توهم جذابیت خودت رو داری مطمئن باش

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792