2777
2789
عنوان

تراپیست

1105 بازدید | 18 پست

بچه‌ها کیا تراپی می‌رن؟

من خیلی دلم شکسته از تراپیستم، کلی گریه کردم، دلخورم ازش، اصلا یه حس خیلی عجیبیه هم دوسش دارم هم خیلی بدم میاد ازش...

همچین تجربه‌ای داشتید؟ :(

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نگو ک رو اونم کراش زدی

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
دقیقا تو همین وضعیتم تازه اون از دست من خیلی ناراحته من یه رفتاری کردم که سوتفاهم پیش اومد و دلش واق ...

دقیقا حس می‌کنم برای منم یه همچین چیزی شده

دکتر اشتباه برداشت کرد از حرفای من و یه چیزایی گفت و حالا من حسابی ناراحتم، جلسه بعد می‌خوام بهش بگم ولی خیلی می‌ترسم

دقیقا حس می‌کنم برای منم یه همچین چیزی شده دکتر اشتباه برداشت کرد از حرفای من و یه چیزایی گفت و حال ...

مال من که اینقدر عمیق دلش شکست که معذرت خواهی واقعا بیفایدس یه بار بهش گفتم ببخشید اصن توجه نکرد حالم بدتر شد فعلا باهام خداحافظی کرد گفت برو رو خودت کار کن ولی کاری داشتی بهم بگو حتما حتما

مال من که اینقدر عمیق دلش شکست که معذرت خواهی واقعا بیفایدس یه بار بهش گفتم ببخشید اصن توجه نکرد حال ...

عجیبه که اون دلخور شده، حس می‌کنم مراجع نباید نگران حس و حال تراپیست باشه

عجیبه که اون دلخور شده، حس می‌کنم مراجع نباید نگران حس و حال تراپیست باشه

اخه اون میخواست به من کمک کنه ولی من نمیدونم چرا با اینکه خیلی برام قابل اعتماد بود  ازش ترسیدم و اون فهمید  و  فکر کرد من پیش خودم فکر کردم لابد نیت خوبی نداره در صورتیکه خیلی مومن و پاکه 

تراپیست  همون روانشناسه ؟اگه آره مگه میشه عاشق روانشناس شد ،خب اونم یه مدل دکتره که روح را درما ...

آره، عاشق نه، ببین یه مدل حس خاصیه، من صرفا دوسش دارم همین، ولی در عین حال بدم میاد ازش و حرصم گرفته ازش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز