2777
2789

۶ ماهه کات کردیم هرکاری کردم فراموش نشد خیلی هم دعا کردم که یا برگرده یا اینکه خدا کمکم کنه فراموشش کنم اما چرا حداقل کمک نمیکنه فراموشش کنم بنظرتون چیکارکنم؟هرچی ازش داشتمو پاک کردم فقط خاطراتمون تو ذهنم مرور میشه هنوزم شبا کلی گریه میکنم اصلا نمیتونم قبول کنم که نیست

هیچ امیدی هم به برگشتش ندارم مگر اینکه خدا بخواد

سرچی جدا شدین

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت ازدواجی نیستم منم گفتم کات گنیم اونم رفت هنوزم کلی بغض میکنم که چرا منو برای ازدواج انتخاب نکرد ...

شاید شرایط ازدواج نداشته

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

شروع کردم اونم با ۳ تا البته یکی یکی ولی کات کردم چون هیچ حسی نداشتم و همش فکرم پی اون بود

خب خیلی بده سعی کم خوش باشی بااونی ک هستی یکم خودت به خودت کمک کن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

یعنی دیگه برنگشت طرفت؟

بعد ۶ ماه برگشت

دوباره رل زدیم

یکسال بودیم دوباره کات کردیم

الان ۹ماه کاتیم دیگه هم نمیخوادتم با اینکه عاشقشم ولی درارتباطیم همین نیم ساعت پیش باهاش حرف زدم انگار مثل دوتا ادمیمم که وابسته ایم همین

شکرت خداجون💕

بخدا حرف ازدواج نزدم خودش اومد گفت امید ازدواج با منو نداشته باش اخه با چه دلگرمی رابطه رو ادامه مید ...

میگفتی اره پس چی منم به ازدواج بهت فکر نمیکنم یکم بیشتر رل میمونید وابسته میشد ولی در کل کارت درست بود علاف نکردی خودتو

شکرت خداجون💕

بعد ۶ ماه برگشت دوباره رل زدیم یکسال بودیم دوباره کات کردیم الان ۹ماه کاتیم دیگه هم نمیخوادتم با ...

میدونی من اصلا حرف ازدواج نزدم خودش حرفشو زد ای کاش مال منم برگرده ولی شماره مو پاک کرده اما اگرم بخواد پیج اینستاگرامم هست میتونه درخواست بده