2789
عنوان

کات کنم یا نه

407 بازدید | 43 پست

با یه اقایی معرفی شدیم چن وقت پیش دو ماه ارتباط داشتیم و چن بار بیرون رفتیم برای شناخت بیشتر ازدواج

بعد سر مسائل مالی یه مقدار بحثمون شد و من گفتم چرا وانمود میکنی واسه تو مسایل مالی مهم نیس در صورتیکه رو شاغل بودن زنت تاکید داری و خواستگاری دخترای شاغل میرفتی اونم بهم گف مگه چه موقعیت خاص و منحصر بفردی جلومه که بخوام وانمود کنم

بعدش من گفتم باهم تفاهم نداریم و بدرد هم نمیخوریم کات

و اونم لجش گرف گف باشه منم دیگه مایل نیستم گف انتظاراتت هیچ تناسبی با وضع مالی خودت و پیرامونت نداره 

منم ناراحت شدم گفتم دیگه پیام نده اونم چتو دو طرفه پاک کرد 

بعد یه هفته خواهرشو واسطه فرستاد که با معرف صحبت کنه دوباره برگرده من قبول نکردم و اونم چن جا دیگه رفته خواستگاری تو اون مدت، بعد دو ماه برگشت و اصرار کرد که من هنوز ازت خوشم میاد و معذر خواهی کرد بخاطر حرفاش 

میگه یه فرصت دیگه بده 

الانکه برگشته خیلی داره رفتارش مهربون تر و عاطفی تر شده خیلی محبت میکنه و مراقب رفتارشه ولی میترسم

بنظرتون فرصت بدم؟ اون حرفاشو ببخشم یا نه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چهره واقعیش اون اولیه بوده رفته دوراشو زده چیزی گیرش نیومده اومده مخ تورو بزنه گولشو نخور

منم اینو بهش گفتم ولی انگار دوس داره قبول کنه و میخواد تایید بشه🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

کسی تو دوران آشنایی میتونه این حرفا رو بزنه در آینده و با باز شدن روش و تو بحثای جدی تر چیا میخاد بگه!!!

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙

روشنه اگه واقعا میخاستت تو این یکی دوماه خاستگاری کسی دیگه نمیرفت

اتفاقا اینایی که گفتی بچینی کنار هم مشخصه که برا موقعیتت میخواد باهات ازدواج کنه 

دیده کیس بهتری نیست دوباره بهت نزدیک شده

ببخش اگ خیلی رک گفتم ناراحت شدی عزیزم❤️